ADVERTORIAL

 

Την ώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η ζωή μας εξακολουθεί να «τρέχει». Κάποιοι ετοιμάζονται για διακοπές, άλλοι έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα – σ’ όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε, ο ισχυρότερος σύμμαχός μας, είναι η τεχνολογία και, συγκεκριμένα, το smartphone μας. Άλλωστε, είναι η συσκευή που μας ακολουθεί σε κάθε βήμα, μας συνοδεύει παντού και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. 

Όσο δυναμώνει η σχέση με το κινητό μας, βέβαια, τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις μας. Θέλουμε να τα έχει όλα και να ικανοποιεί τις ανάγκες μας αποτελεσματικά, χωρίς εκπτώσεις. Κι η HUAWEI, με τα HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, μας παρέχει ακριβώς αυτό.

 

Για τις ατέλειωτες εξερευνήσεις του νησιού

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε στα χέρια μας συσκευές που δε θα μας αφήσουν στιγμή. Είτε φωτογραφίζουμε εμάς και την παρέα μας στη διακοπές, είτε παίρνουμε το λεωφορείο του νησιού κι εξερευνούμε τις απομονωμένες παραλίες, το smartphone μας χρειάζεται να εκεί για εμάς. Και το HUAWEI nova Y70 είναι αυτό που θα μας συνοδεύσει στις εξορμήσεις μας.

Η 6000 mAh μπαταρία του, χρειάζεται φόρτιση μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Ακόμη κι αν είναι στο 5%, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για 12 ώρες ενώ, με τρία μόλις λεπτά φόρτισης, μπορούμε να παρακoλουθούμε βίντεο για τρεις ώρες, χάρη στο HUAWEI SuperCharge 22,5 W.

 

 

Για ατέλειωτο διάβασμα δίπλα στη θάλασσα

Ας πάρουμε ένα λεπτό κι ας φανταστούμε το τέλειο καλοκαιρινό απόγευμα - μάλλον περιλαμβάνει νησί, μία παραλία κι ένα καλό βιβλίο. Ο ήχος των κυμάτων μας ταξιδεύει ακόμη πιο μακριά και ο κόσμος μοιάζει να σταματά για λίγο. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν, με το HUAWEI nova Y70 διαβάζουμε τα e-books μας άνετα, χωρίς καμία δυσκολία.

Με οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών, υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα 90,26% και στενή σχεδίαση εγκοπής, βλέπουμε τις σελίδες σε ευρύτερη προβολή ενώ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η συσκευή μειώνει τη φωτεινότητα και την ένταση του χρώματος. Έτσι, συμβάλλει στη μείωση του ερεθισμού και στην ανακούφιση της καταπόνησης των ματιών, για την ενισχυμένη προστασία της όρασης των χρηστών.

Για τις καλοκαιρινές selfies 

Ναι, τα social media έχουν αλλάξει και γίνεται μία στροφή στο πιο αυθόρμητο περιεχόμενο - ωστόσο, κανείς δε λέει ποτέ όχι στις selfies υψηλής ανάλυσης. Είτε μόνοι, είτε με την παρέα μας, θα βγάλουμε τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες από τις διακοπές μας. Σύμμαχός μας αυτό το καλοκαίρι, είναι η μπροστινή 8 MP κάμερα για selfies του HUAWEI nova Y70 και το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης - όχι απλώς αποτυπώνουν ιδανικά τις καλύτερες στιγμές μας, αλλά λειτουργούν σαν «φίλτρο», εξομαλύνοντας το δέρμα και τονίζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά μας.

 

 

 

Για ευκολότερη επαγγελματική ζωή, παντού

Οι υποχρεώσεις δε σταματούν ποτέ – αυτή είναι η πραγματικότητα του 2022. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να απαντάμε σε επαγγελματικά emails ή να συμμετέχουμε σε τηλεδιασκέψεις ενώ είμαστε στο αγαπημένο μας νησί, πλάι στη θάλασσα. 

Eξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα EMUI 12, το HUAWEI nova Y90 υποστηρίζει απόλυτα τη λειτουργία πολλαπλών κλήσεων HUAWEI MeeTime, επιτρέποντας έως και 12 παράλληλες βιντεοκλήσεις HD με υψηλής ταχύτητας καρέ. Επιπλέον, μπορούμε να το συνδέσουμε εύκολα με tablet, ηχεία, Visions και smartwatches, μέσω της εύχρηστης λειτουργίας Super Device.

Υποστηρίζει το Distributed File System για τη δημιουργία υπερσύνδεσης με υπολογιστή, χάρη στην οποία αποκτούμε πρόσβαση στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο και κάνουμε αλλαγές απευθείας μέσω του υπολογιστή, είτε πρόκειται για αναθεώρηση, αναζήτηση ή αποθήκευση εγγράφων.

 

 

 

Για το ανενόχλητο gaming

Είτε βρισκόμαστε σε μέσα μεταφοράς στην πόλη, είτε στην παραλία, είτε στο σπίτι, δύσκολα θα πούμε «όχι» σ’ ένα καλό παιχνίδι στο κινητό. Κι ας είμαστε ειλικρινείς, αν ξεκινήσουμε, το πιθανότερο είναι να «χαθούμε» και να σταματήσουμε όταν αρχίσει να εξαντλείται η μπαταρία μας.

Το HUAWEI nova Y90, το οποίο ακολουθεί τη σχεδίαση Space Ring της HUAWEI, μεταφέροντας μια αίσθηση συμμετρίας, είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία 5000mAh. Κι αυτό σημαίνει πως μας εξασφαλίζει τη συνεχή του χρήση όλη μέρα, έχοντας παράλληλα ενδιαφέρον design. Μπορούμε να παίξουμε ανενόχλητοι, λοιπόν, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα κι άλλες εφαρμογές - ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος 128 GB μας υπόσχεται άφθονη αποθήκευση δεδομένων, επιτρέποντάς μας να έχουμε τα πάντα στο smartphone μας, ελεύθερα.

Φυσικά, η gaming εμπειρία αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο λόγω της οθόνης FullView HUAWEI Edgeless 6,7 ιντσών, η οποία υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης έως και 90 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 270 Hz. Μάλιστα, έχουμε τη δυνατότητα χρήσης λειτουργιών όπως ο ομαλός έλεγχος της φωτεινότητας της οθόνης και η λειτουργία άνεσης ματιών.

Κι αν, παίζοντας, η μπαταρία μας αρχίσει να εξαντλείται, με τον φορτιστή 40W Pyramid Structure HUAWEI SuperCharge, θα χρειαστούμε μόλις 10 λεπτά για να απολαύσουμε 2,3 ώρες παιχνιδιού. 

Για τις τέλειες φωτογραφίες διακοπών -  και όχι μόνο

 

Είτε βρισκόμαστε στην πόλη, είτε διακοπές, η ανάγκη μας να αποτυπώνουμε στον φακό την κάθε στιγμή, παραμένει αμείωτη. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουμε smartphones που μας διευκολύνουν.

Ιδανικό για τις νυχτερινές λήψεις, το HUAWEI nova Y90 με τη λειτουργία Super Night Mode, μας βοηθά να έχουμε φωτεινές και καθαρές λήψεις υψηλότερης ποιότητας με περισσότερες λεπτομέρειες. Στη φορητή αυτή λειτουργία, εφαρμόζεται ένας αλγόριθμος πολλαπλών καρέ AI που εξασφαλίζει μείωση του θορύβου, βελτίωση της σταθερότητας και αύξηση της ευκρίνειας της εικόνας, μετατρέποντας τις φωτογραφίες μας σε επαγγελματικές.

Παράλληλα, το HUAWEI nova Y90 διαθέτει τη λειτουργία Στιγμιότυπου AI, η οποία μπορεί να αναγνωρίσει έξυπνα μια ποικιλία από σκηνές και να αντιληφθεί το εύρος της κίνησης ανθρώπων και αντικειμένων μπροστά από την κάμερα, σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει πως, με ευκολία, θα «αιχμαλωτίσουμε» τη γρήγορη βουτιά, το στιγμιαίο χαμόγελο ή εκείνο το άλμα για σουτ στο γήπεδο μπάσκετ. Εξοπλισμένο με κύρια κάμερα υψηλής ανάλυσης 50MP και κάμερα βάθους 2MP, αναδεικνύει τον πρωταγωνιστή της λήψης και εμπλουτίζει τα επίπεδα της εικόνας ενώ η κάμερα Macro 2MP καταγράφει κάθε καθαρή ορατή λεπτομέρεια του μικροσκοπικού κόσμου. 

 

 

 
Όπου κι αν είμαστε, ό, τι κι αν κάνουμε, τα smartphones της HUAWEI θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR 

Instagram: huaweimobilegr 

Huawei Community