ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αν σου αρέσει η κόκα, η Grace Jones σε συμβουλεύει να την βάλεις στον κώλο σου

Αν σου αρέσει η κόκα, η Grace Jones σε συμβουλεύει να την βάλεις στον κώλο σου Facebook Twitter
Grace Jones
2

Δεν είναι υπερβολικό να πει κάποιος ότι τα απομνημονεύματα της Grace Jones  είναι ένα απολαυστικό και εξωφρενικό βιβλίο. Σε αυτό, κάνει με τα κρεμμυδάκια σύγχρονες ποπ σταρ όπως η Lady Gaga και η Miley Cyrus, αποκαλύπτει ότι ήταν μαστουρωμένη όταν χαστούκισε τον Russell Harty ζωντανά στην τηλεόραση. Ορκίστηκε ότι δεν θα έγραφε ποτέ την αυτοβιογραφία της αλλά τελικά έγινε χαμός με την κυκλοφορία της όπως κάνει συχνά. Για να τιμήσει την συνεισφορά της Grace Jones στην ποπ κουλτούρα, μια σταρ που πραγματικά δεν δίνει δεκάρα για τίποτα, το Dazed and Confused, δημοσιεύει τις πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις από το καταπληκτικό βιβλίο της I’ll Never Write My Memoirs.

 

Δεν εντυπωσιάστηκε από την φωτογράφιση της Kim Kardashian στο περιοδικό Paper.

Είναι δύσκολο να αναφέρεις την Grace Jones χωρίς να μην σου έρχεται στο μυαλό ο Jean-Paul Goude, ο εμβληματικός φωτογράφος που κρύβεται πίσω από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα δίσκων της, μακροχρόνιος συνεργάτης της και πατέρας τους παιδιού της. Όταν ο Goude έστρεψε το φακό του προς την Kim Kardashian για την περσινή φωτογράφιση της στο Paper, η Jones δεν εντυπωσιάστηκε.

Αν σου αρέσει η κόκα, η Grace Jones σε συμβουλεύει να την βάλεις στον κώλο σου Facebook Twitter
Το εξώφυλλο της Kim Kardashian στο Paper

«Κάνει πράγματα που με ενοχλούν», γράφει στα απομνημονεύματα της. «Όταν φωτογράφησε την Kim Kardashian με ένα ποτήρι σαμπάνια στον πισινό της σε μια απίθανη πόζα όπως σε αυτές που έκανε με μένα πριν από 35 χρόνια, τον ρώτησα γιατί  έδινε σε αυτήν –ένα μπλαζέ καταναλωτικό προϊόν – τις ιδέες του; Αυτό φάνηκε να έρχεται σε αντίθεση με το ακέραιο πνεύμα του που έχει προστατέψει τόσο καιρό. Γιατί επανέλαβε τον εαυτό του απλά για να της δώσει λίγη δημοσιότητα που θα ξεχασθεί γρήγορα με την επόμενη διαφήμιση που θα κάνει για να προωθήσει τον εαυτό της; Μου απάντησε ότι ‘Έχω την αίσθηση ότι αν δεν έκανα αυτή την φωτογράφιση, θα αντέγραφε την ιδέα μου έτσι και αλλιώς. Καλύτερα επομένως να αντιγράψω τον εαυτό μου’. Οι ιδέες του είναι τόσο δυνατές που ακόμη και αν τις επαναλαμβάνει δεκαετίες αργότερα,  προκαλούν σούσουρο ακόμη και αν είναι προσωρινός... Μπορεί να το έκανε για να μου την σπάσει λίγο επίσης. Κάτι που πέτυχε».

Ο πρώτος της οργασμός ήταν με ένα κομμωτή που τον έλεγαν Andre

Η Grace Jones δεν είναι καμιά πουριτανή – δεν είναι κάτι νέο αυτό – και δεν κρατάει τίποτα όταν μιλάει για την σεξουαλική της ζωή. Ο πρώτος της οργασμός ήταν με τον Andre, έναν κομμωτή που ήταν επίσης ο πρώτος που έφτιαξε τα μαλλιά της. «Ήταν μια αποκάλυψη, σχεδόν τραυματική», εξηγεί. «Ήταν ένα περιστατικό που μου άλλαξε τη ζωή, που με διαπέρασε και δεν ήρθε αμέσως... αν δεν ξέρεις πώς είναι ένας οργασμός, όταν συμβαίνει, τελικά το συνειδητοποιείς, ‘Αυτός ήταν ένας οργασμός!» και μετά προσθέτει. «Αν πεθάνω τώρα, θα πεθάνω, γνωρίζοντας το πιο υπέροχο συναίσθημα του πώς είναι ένας οργασμός. Γευτήκαμε ο ένας τον άλλον μέσα στο σώμα της αγάπης. Πυγολαμπίδες πέταξαν διάσπαρτες στον ουρανό».

Αν σου αρέσει η κοκαΐνη, η Grace σε συμβουλεύει να την βάλεις στον κώλο σου

Αυτές οι γυναίκες από το Μεξικό σε αυτό το καινούργιο viral βίντεο, το κάνουν τελείως λάθος – έτσι πιστεύει τουλάχιστον η Grace. Αν παίρνεις κοκαΐνη, τότε πρέπει να την βάλεις στον πισινό σου. Στην αυτοβιογραφία της λέει ότι η κοκαΐνη δεν είναι το αγαπημένο της ναρκωτικό και εξηγεί: «Βασικά προτιμώ να βάλω κρακ στον κώλο μου από το να το σνιφάρω. Καμιά φορά μπορεί να σου σκάσει εκεί πέρα. Τότε έχεις μια υπέροχη σεξουαλική αίσθηση στο κάτω μέρος σου. Βάλε λίγο κρακ στον πισινό σου και θα αισθανθείς φανταστικά. Η κόκα πρέπει να είναι καθαρή φυσικά... Το δοκίμασα με μερικές φιλενάδες μου στο Παρίσι – Όμορφα». Ευχαριστούμε για την συμβουλή, Grace. To εκτιμούμε.

 

Αν σου αρέσει η κόκα, η Grace Jones σε συμβουλεύει να την βάλεις στον κώλο σου Facebook Twitter
Η Grace Jones στην θρυλική της φωτογράφιση με τον Dolph Lundgren

Μια φορά απείλησε με όπλο έναν πρώην φίλο της

 Αυτό έγινε τότε που η Grace νόμισε ότι ήταν μία από τους Άγγελους τους Τσάρλι και πήγε μαζί με ένα φίλο της να μαζέψει με το ζόρι τον τότε γκόμενο της Dolph Lundgren που είχε να πατήσει στο σπίτι τους για πάνω από μια βδομάδα. «Είχα ένα όπλο», γράφει «Μου φαινόταν πολύ φυσικό που πήγα και μάζεψα τον Dolph, κρατώντας ένα όπλο. Το έκανα επειδή ήμουν απελπισμένη... Χτυπήσαμε την πόρτα του. Μπανγκ, μπανγκ, μπανγκ, κρατάω όπλο!» Δεν τον πυροβόλησε φυσικά αλλά χώρισαν. «Αυτό ήταν το τέλος της μπαλάντας της Grace και του Dolph. O Dolph έζησε για να γυρίσει μια ακόμη ταινία δράσης και ακόμη μία μέχρι το τέλος του χρόνου και εγώ απλά έφυγα άρον, άρον από το Χόλιγουντ».

Στα βραβεία Γκράμι κάλεσαν την αστυνομία για να τη συλλάβουν επειδή ούρλιαζε

 

 

Στα βραβεία Γκράμι είναι λίγο τσιτωμένοι, έτσι δεν είναι; Οι καλεσμένοι δεν επιτρέπεται να πίνουν αλκοόλ και η τελετή κρατάει ώρες. Ούτε η Grace Jones είναι τόσο χαλαρή. Πίσω στο 1982, o Goude και η Jones προτάθηκαν για ένα Γκράμι για το βίντεο τους, “Οne Man Show” (έχασαν από τους Duran Duran, προς μεγάλη της απογοήτευση) και η Jones παρουσίασε ένα βραβείο. Παρόλα αυτά, μετά την εκδήλωση, δεν της επέτρεψαν να μπει στο after-party επειδή είχε χάσει την πρόσκληση της. «Όταν έφαγα πόρτα, προσπάθησα να συγκρατηθώ αλλά ήμουν πολύ αναστατωμένη», εξηγεί, «Ήταν ένας μακρύς διάδρομος σε ένα μεγάλο κτίριο που γινόταν το πάρτι. Έβαλα μια μεγάλη κραυγή που κράτησε για όσο μπόρεσα καθώς φεύγαμε από το κτίριο. Κάλεσαν την αστυνομία και θα με συνελάμβαναν  για διατάραξη της κοινής ησυχίας.». Ευτυχώς ο φίλος της ήταν εκεί για να ηρεμήσει την κατάσταση.  

2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανώλης Πιμπλής και η Σταυρούλα Παπασπύρου μιλούν για την αγαπημένη εκπομπή των booklovers

Οθόνες / «Βιβλιοβούλιο»: Μια διόλου σοβαροφανής τηλεοπτική εκπομπή για το βιβλίο

Ο Μανώλης Πιμπλής και η Σταυρούλα Παπασπύρου ήταν κάποτε «ανταγωνιστές». Και πια κάνουν μαζί την αγαπημένη εκπομπή των βιβλιόφιλων, τη μοναδική που υπάρχει για το βιβλίο στην ελληνική τηλεόραση, που επικεντρώνεται στη σύγχρονη εκδοτική παραγωγή και έχει καταφέρει να είναι ευχάριστη και ενημερωτική.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Θανάσης Καστανιώτης: «Αν έκανα ένα δείπνο για συγγραφείς, δίπλα στον Χέμινγουεϊ θα έβαζα τη Ζυράννα Ζατέλη»

The Book Lovers / Θανάσης Καστανιώτης: «Αν έκανα ένα δείπνο για συγγραφείς, δίπλα στον Χέμινγουεϊ θα έβαζα τη Ζυράννα Ζατέλη»

Ο Νίκος Μπακουνάκης συζητάει με τον εκδότη Θανάση Καστανιώτη για την μεγάλη διαδρομή των εκδόσεών του και τη δική του, προσωπική και ιδιοσυγκρασιακή σχέση με τα βιβλία και την ανάγνωση.
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΟΥΝΑΚΗΣ
Τελικά, είναι ο Τομ Ρίπλεϊ γκέι; 

Βιβλίο / Τελικά, είναι γκέι ο Τομ Ρίπλεϊ;

Το ερώτημα έχει τη σημασία του. Η δολοφονία του Ντίκι Γκρίνλιφ από τον Ρίπλεϊ, η πιο συγκλονιστική από τις πολλές δολοφονίες που διαπράττει σε βάθος χρόνου ο χαρακτήρας, είναι και η πιο περίπλοκη επειδή είναι συνυφασμένη με τη σεξουαλικότητά του.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
«Ο Δον Κιχώτης» του Θερβάντες: Ο θρίαμβος της λογοτεχνίας και της ανιδιοτελούς φιλίας

Σαν Σήμερα / «Ο Δον Κιχώτης» του Θερβάντες: Ο θρίαμβος της λογοτεχνίας και της ανιδιοτελούς φιλίας

Η ιστορία ενός αλλοπαρμένου αγρότη που υπερασπίζεται υψηλά ιδανικά είναι το πιο γνωστό έργο του σπουδαιότερου Ισπανού συγγραφέα, που πέθανε σαν σήμερα το 1616.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο Γουσταύος Κλάους στη χώρα του κρασιού: Μια γοητευτική βιογραφία του Βαυαρού εμπόρου

Βιβλίο / Γουσταύος Κλάους: Το γοητευτικό στόρι του ανθρώπου που έβαλε την Ελλάδα στον παγκόσμιο οινικό χάρτη

Το βιβλίο «Γκούτλαντ, ο Γουσταύος Κλάους και η χώρα του κρασιού» του Νίκου Μπακουνάκη είναι μια θαυμάσια μυθιστορηματική αφήγηση της ιστορίας του Βαυαρού εμπόρου που ήρθε στην Πάτρα στα μέσα του 19ου αιώνα και δημιούργησε την Οινοποιία Αχαΐα.
M. HULOT
Η (μεγάλη) επιστροφή στην Ιαπωνική λογοτεχνία

Βιβλίο / Η (μεγάλη) επιστροφή στην ιαπωνική λογοτεχνία

Πληθαίνουν οι κυκλοφορίες των ιαπωνικών έργων στα ελληνικά, με μεγάλο μέρος της πρόσφατης σχετικής βιβλιοπαραγωγής, π.χ. των εκδόσεων Άγρα, να καλύπτεται από ξεχωριστούς τίτλους μιας γραφής που διακρίνεται για την απλότητα, τη φαντασία και την εμμονική πίστη στην ομορφιά.
ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ
Κλαούδια Πινιέιρο: «Είμαι γυναίκα, συγγραφέας, μητέρα, ειλικρινής, κουρελιασμένη»

Βιβλίο / Κλαούδια Πινιέιρο: «Είμαι γυναίκα, συγγραφέας, μητέρα, ειλικρινής, κουρελιασμένη»

Παρόλο που οι κριτικοί και οι βιβλιοπώλες κατατάσσουν τα βιβλία της στην αστυνομική λογοτεχνία, η συγγραφέας που τα τελευταία χρόνια έχουν λατρέψει οι Έλληνες αναγνώστες, μια σπουδαία φωνή της λατινοαμερικανικής λογοτεχνίας και του φεμινισμού, μοιάζει να ασφυκτιά σε τέτοια στενά πλαίσια.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΛΟΣ
Κωστής Γκιμοσούλης: «Δυο μήνες στην αποθήκη»

Το πίσω ράφι / «Δυο μήνες στην αποθήκη»: Οι ατέλειωτες νύχτες στο νοσοκομείο που άλλαξαν έναν συγγραφέα

Ο Κωστής Γκιμοσούλης έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Με τους όρους της ιατρικής, ο εκπρόσωπος της «γενιάς του '80» είχε χτυπηθεί από μηνιγγίτιδα. Με τους δικούς του όρους, όμως, εκείνο που τον καθήλωσε και πήγε να τον τρελάνει ήταν ο διχασμός του ανάμεσα σε δύο αγάπες.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
Έτσι μας πέταξαν μέσα στην Ιστορία

Βιβλίο / Το φιλόδοξο λογοτεχνικό ντεμπούτο του Κώστα Καλτσά είναι μια οικογενειακή σάγκα με απρόβλεπτες διαδρομές

«Νικήτρια Σκόνη»: Μια αξιοδιάβαστη αφήγηση της μεγάλης Ιστορίας του 20ού και του 21ου αιώνα στην Ελλάδα, από τα Δεκεμβριανά του 1944 έως το 2015.
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΟΥΝΑΚΗΣ
Γκρέγκορ φον Ρετσόρι: Αποχαιρετώντας μια Ευρώπη που χάνεται

Βιβλίο / Γκρέγκορ φον Ρετσόρι: Αποχαιρετώντας μια Ευρώπη που χάνεται

Ένας από τους τελευταίους κοσμοπολίτες καλλιτέχνες και συγγραφείς αυτοβιογραφείται στο αριστουργηματικό, σύμφωνα με κριτικούς και συγγραφείς όπως ο Τζον Μπάνβιλ, βιβλίο του «Τα περσινά χιόνια», θέτοντας ερωτήματα για τον παλιό, σχεδόν μυθικό κόσμο της Ευρώπης που έχει χαθεί για πάντα.
ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ
CARRIE

Βιβλίο / H Carrie στα 50: Το φοβερό λογοτεχνικό ντεμπούτο του Στίβεν Κινγκ που παραλίγο να καταλήξει στα σκουπίδια

Πάνω από 60 μυθιστορήματα που έχουν πουλήσει περισσότερα από 350 εκατομμύρια αντίτυπα μετράει σήμερα ο «βασιλιάς του τρόμου», όλα όμως ξεκίνησαν πριν από μισό αιώνα με την πρώτη περίοδο μιας ντροπαλής και περιθωριοποιημένης μαθήτριας γυμνασίου.
THE LIFO TEAM
Οι «Αρχάριοι» του Ρέιμοντ Κάρβερ, ήρωες τσακισμένοι από το κυνήγι του αμερικανικού ονείρου

Το πίσω ράφι / Οι «Αρχάριοι» του Ρέιμοντ Κάρβερ, ήρωες τσακισμένοι από το κυνήγι του αμερικανικού ονείρου

Γεννημένος στο Όρεγκον τα χρόνια που ακολούθησαν την οικονομική κρίση του '29, γιος μιας σερβιτόρας κι ενός εργάτη σε εργοστάσιο ξυλείας, ο κορυφαίος εκπρόσωπος του «βρόμικου ρεαλισμού» βίωσε στο πετσί του την αθλιότητα, τις δυσκολίες και την αποξένωση που αποτύπωσε στο έργο του.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
OF COURSE SHE CARES DARLING!!!!!! Γι'αυτό και έγραψε και το βιβλίο!Δεν το ανέφερε σε μια συνεντευξη!Δεν το έκανε απλά για να νιώσει οτι περνάει ακομη η μπογιά της!Το έκανε για τα λεφτά φυσικά , όπως και η Kardashian που κράζει.Δεν είπα οτι είναι ισάξιες στο starsystem αλλά .......απαγοήτευση!!! Ξεπέφτει κράζοντας .Αυτό λέγεται απελπισία by the way κοπελιά.Οτι και να κάνει κάποιος , ακόμη και κακό στον εαυτό του , γούστο του και μαγκιά του !!!Έτσι ειναι!Εγώ καταλαβαίνω οτι δν μπορεί να χωνέψει οτι δν ασχοούνται όλοι μαζί της.Συνεπώς ,μάλλον, απέτυχε να προσαρμοστεί και να καταλάβει οτι στην showbusiness κάπου "λήγεις" για να πάρουν άλλοι σειρά όπως έγινε και με την πάρτη της κάποτε.Μια συμπλήρωση : τα παιδιά στην ομόνοια λες να έχουν τόσο χρήμα να πάρουν και την κόκα τους?Δν νομίζω