"Ζήτω η Ελλάς"

"Ζήτω η Ελλάς" Facebook Twitter
17

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργανώθηκε για 28 συνεχόμενη χρονιά στο Λευκό Οίκο, το πρωί του Σαββάτου, ήταν αφιερωμένη στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Η εκδήλωση άργησε να πραγματοποιηθεί φέτος εξαιτίας του ταξιδιού του προέδρου στην Ευρώπη.

O πρόεδρος των ΗΠΑ χαιρέτησε τους καλεσμένους της δεξίωσης του Λευκού Οίκου στα ελληνικά λέγοντας "Καλησπέρα Έλληνες". Στη συνέχεια ανέφερε πως για μια μέρα, είμαστε όλοι Έλληνες και υπογράμμισε πως η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στέκονται δίπλα-δίπλα ως φίλοι, εταίροι και νατοϊκοί σύμμαχοι. Ο πρόεδρος ολοκλήρωσε την ομιλία του επαινώντας τα ελληνικά δημοκρατικά ιδεώδη και την ελληνική κοινότητα και αναφώνησε "Ζήτω η Ελλάς!".

 

 

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στην δεξίωση η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Χρήστος Παναγόπουλος.

Το παρών στον Λευκό Οίκο έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και αρκετοί ομογενείς οι οποίοι μετά το τέλος των ομιλιών απόλαυσαν μπουφέ με ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Ο CEO της Tesla δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, η επιτυχία της οποίας θα μπορούσε να τον μετατρέψει στον πρώτο τρισεκατομμυριούχο στην ιστορία, υπό προϋποθέσεις
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Καρόλου - Τραμπ: Ο βασιλιάς θα ψάξει ευήκοα ώτα σε έναν «αντι-περιβαλλοντιστή» πρόεδρο

Διεθνή / Η δεύτερη απόπειρα του βασιλιά Καρόλου να πείσει τον Τραμπ για την κλιματική κρίση

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιχειρεί ξανά να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανάγκη δράσης απέναντι στην κλιματική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συνάντηση στο Ουίνδσορ - Τι ειπώθηκε, πώς αντέδρασε ο Τραμπ και γιατί αυτή η συνομιλία μπορεί να καθορίσει το μέλλον του πλανήτη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Ουτε οι ρουβιτσες τετοια χαρα σε φωτογραφια,ειμαι σιγουρος την εχει κανει καντρο,εικονισμα και την εχει βαλει παντου να φαινεται μεχρι και στο πορτοφολι του..χαχα
Κλαίω από τα γέλια, ο Παναγιωτόπουλος είναι μέγας!Η έκφραση του θυμίζει έφηβη που βγαίνει φώτο με τον Ρουβά!Για την Όλγα έχω να πω το εξής:"ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΟΛΓΑ ΕΙΣΑΙ ... ...ΘΑΥΜΑ!"
Τον φαντάζεσαι να δείχνει το άλμπουμ με τίς φωτό στα εγγόνια του:-"...εδώ είναι ο Λεβέντης πού μ΄είχε κάνει ρόμπα σε μιά εκπομπή τότε, και ναι, εεε, α, ναί...κι εδώ έχω βγεί στα μουλωκτά φωτό με τον Ομπάμα".
"Ο πρόεδρος ολοκλήρωσε την ομιλία του επαινώντας τα ελληνικά δημοκρατικά ιδεώδη..."Mμμμ...χμμ...Νεοναζί στη Βουλή, ακροδεξιοί στην κυβέρνηση, παγιωμένος ρατσισμός, βασανιστήρια κατά συρροή σε φυλακές και τμήματα, διαφθορά galore, τηλεκατευθυνόμενη δικαιοσύνη, χριστιανοταλιμπανισμός και...και...και..Και γαμώ τα δημοκρατικά ιδεώδη.
Προφανώς είναι ένα τσιτάτο που επαναλαμβάνουν όλοι οι ξένοι όποτε θέλουν να πουν κάτι θετικό για την Ελλάδα, αλλά επίσης προφανώς δεν πηγάζει μόνο από την παρούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα.
Πες τα βρε Dimi Der Grieche, αφού να φανταστείς με το που είπε αυτή τη φράση ο Ομπάμα ξάφνου ήχησε και βρόντηξε και ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα της Ελλαδάρας μας εξαφανίστηκαν, οι άνεργοι βρήκαν δουλειά, οι πολιτικοί μας έγιναν ξανά ικανοί, ηθικοί και ακέραιοι και το χρέος αποπληρώθηκε μόνο του. Τα πετρέλαια άρχισαν να τρέχουν από κάθε σχισμή του εδάφους και το κατά κεφαλήν εισόδημα του Έλληνα έγινε το μεγαλύτερο παγκοσμίως. Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί λοιπόν: "Ζήτω το Αμέρικα". Το έχετε χάσει κάποιοι εντελώς ε; Παραδεχτείτε το.