Υποβρύχια συναυλία από «γοργόνες» -Για την προστασία των κοραλλιογενών υφάλων

Υποβρύχια συναυλία από «γοργόνες» για την προστασία των κοραλλιογενών υφάλων Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Εκατοντάδες δύτες και ψαροντουφεκάδες άκουσαν μια υποβρύχια συναυλία με μουσικούς ντυμένους γοργόνες και στόχο την προστασία των κοραλλιογενών υφάλων στα Florida Keys.

Πρόκειται για το Lower Keys Underwater Music Festival, το οποίο έγινε χθες δίνοντας έμφαση στις καταδύσεις με οικολογική συνείδηση. Μερικοί από τους δύτες ντύθηκαν γοργόνες και μιμήθηκαν το παίξιμο μουσικών οργάνων για να προωθήσουν την περιβαλλοντικά υπεύθυνη κατάδυση αλλά και τη διαφύλαξη του πολύτιμου κοραλλιογενή υφάλου της περιοχής.

Η λίστα αναπαραγωγής με θέμα τη θάλασσα περιλάμβανε το τραγούδι των Beatles «Yellow Submarine», τον ύμνο του Τζίμι Μπάφετ «Fins», ακόμη και το soundtrack ταινιών όπως «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και «Η μικρή γοργόνα». Την ίδια ώρα, τη συναυλία μετέδιδαν ηχεία που βρίσκονταν κάτω από καταδυτικά σκάφη.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στον ύφαλο Looe Key Reef, μια περιοχή του εθνικού θαλάσσιου καταφυγίου Florida Keys.

Με πληροφορίες από Reuters, WPLG Local 10

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM