Washington Post: Ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε επαφές πέρυσι με τον πρεσβευτή της Ρωσίας και το έκρυψε

Washington Post: Ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε επαφές πέρυσι με τον πρεσβευτή της Ρωσίας και το έκρυψε Facebook Twitter
0

Ο τότε γερουσιαστής Τζεφ Σέσιονς συνομίλησε δύο φορές πέρυσι με τον πρεσβευτή της Ρωσίας, κάτι το οποίο δεν αποκάλυψε όταν ερωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την έγκριση του διορισμού του στο αξίωμα του υπουργού Δικαιοσύνης, για το ενδεχόμενο να υπήρξαν επαφές μεταξύ στελεχών της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και ρώσων αξιωματούχων, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία επικαλείται αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

 

Η μία από τις ιδιωτικές συναντήσεις του Σέσιονς με τον πρεσβευτή της Ρωσίας, τον Σεργκέι Κίσλιακ, έγινε στο γραφείο του τότε γερουσιαστή τον Σεπτέμβριο, σε μια περίοδο κατά την οποία, σύμφωνα με στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, βρισκόταν στο αποκορύφωμά της μια εκστρατεία κυβερνοεπιθέσεων που προσάπτουν στη Ρωσία για να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, έγραψε η Ποστ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM