«Unexpected Wonders»: Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο

Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari και σκηνοθετεί ο Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
0

Η νέα καμπάνια του οίκου Bulgari ονομάζεται «Unexpected Wonders» και οι δυο πρωταγωνίστριες κατάφεραν σε λίγες ώρες να γίνουν η νέα εμμονή του Twitter, με χρήστες και διάσημα σάιτ να γράφουν διθυράμβους. 

Αν και κανείς δεν είχε βάλει ποτέ μαζί τις δύο ηθοποιούς, η ιδέα λειτούργησε άψογα και η Anne Hathaway με την Zendaya έχουν ήδη προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού, ειδικά εφόσον από πίσω κρύβεται ο Paolo Sorrentino- ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του «La Grande Bellezza».

Η Anne Hathaway έγινε πρέσβειρα του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας και στην νέα καμπάνια «Unexpected Wonders» συμπράττει με την έτερη πρέσβειρα Zendaya σε ένα βίντεο με εμφανείς κινηματογραφικές επιρροές, εντυπωσιακά κοσμήματα και μαγευτικά πλάνα της Ρώμης.

Η καμπάνια γυρίστηκε στην ιταλική πρωτεύουσα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Paolo Sorrentino με τις δυο σταρ να περιφέρονται σε ένα παλάτι, φορώντας διάφορα πολυτελή κοσμήματα του οίκου Βulgari, ενώ ακούγονται εναλλάξ οι φωνές τους. Την φωτογράφιση ανέλαβε ο Dan Jackson. 

«Αποδεχθείτε τη συγκινητική πρόσκληση της Ρώμης και αναζητήστε χαρά και θαύμα σε κάθε στιγμή, ομορφιά στα πιο αναπάντεχα μέρη — γνωρίζοντας ότι το να παραμένεις περίεργος ανοίγει άπειρες ευκαιρίες ευτυχίας. Ανακαλύψτε το #UnexpectedWonders, τη νέα ταινία της #Bulgari», γράφει στο Twitter.

Όσο για το Twitter, φαίνεται πως κατενθουσιάστηκε με την σύμπραξη των δυο γυναικών, με χρήστες να λένε πως η συνεργασία τους «γεμίζει ένα κενό που δεν γνώριζαν ότι υπήρχε», άλλοι να ξεκινούν εκστρατεία για να τις δουν σε κάποια ταινία, ενώ κάποιος σχολίασε πως τα πλάνα που τις δείχνουν μαζί «πρέπει να θεωρηθούν τέχνη!».

Η Anne Hathaway έκανε το ντεμπούτο της ως πρέσβειρα του οίκου Βulgari στο Φεστιβάλ των Καννών, την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα Armani Privé, το κολιέ Mediterranean Reverie και ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι- όλα από την καινούργια συλλογή του brand.

Στη νέα καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι Lisa Manoban, Shu Qi και Priyanka Chopra Jonas, που θα παρουσιάσουν κοσμήματα και την συλλογή ρολογιών του οίκου μόδας.

Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari και σκηνοθετεί ο Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari και σκηνοθετεί ο Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Ολλανδικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν την ευρεία χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων από τις ρωσικές δυνάμεις 
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

Διεθνή / «Fight! Fight! Fight!»: Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

O Τραμπ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, θα αναλάβει τη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, «αγώνα τίτλου» μπροστά σε κοινό 20.000 με 25.000 θεατών
LIFO NEWSROOM