ΤΩΡΑ!

«Unexpected Wonders»: Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο

Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari και σκηνοθετεί ο Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
0

Η νέα καμπάνια του οίκου Bulgari ονομάζεται «Unexpected Wonders» και οι δυο πρωταγωνίστριες κατάφεραν σε λίγες ώρες να γίνουν η νέα εμμονή του Twitter, με χρήστες και διάσημα σάιτ να γράφουν διθυράμβους. 

Αν και κανείς δεν είχε βάλει ποτέ μαζί τις δύο ηθοποιούς, η ιδέα λειτούργησε άψογα και η Anne Hathaway με την Zendaya έχουν ήδη προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού, ειδικά εφόσον από πίσω κρύβεται ο Paolo Sorrentino- ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του «La Grande Bellezza».

Η Anne Hathaway έγινε πρέσβειρα του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας και στην νέα καμπάνια «Unexpected Wonders» συμπράττει με την έτερη πρέσβειρα Zendaya σε ένα βίντεο με εμφανείς κινηματογραφικές επιρροές, εντυπωσιακά κοσμήματα και μαγευτικά πλάνα της Ρώμης.

Η καμπάνια γυρίστηκε στην ιταλική πρωτεύουσα υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Paolo Sorrentino με τις δυο σταρ να περιφέρονται σε ένα παλάτι, φορώντας διάφορα πολυτελή κοσμήματα του οίκου Βulgari, ενώ ακούγονται εναλλάξ οι φωνές τους. Την φωτογράφιση ανέλαβε ο Dan Jackson. 

«Αποδεχθείτε τη συγκινητική πρόσκληση της Ρώμης και αναζητήστε χαρά και θαύμα σε κάθε στιγμή, ομορφιά στα πιο αναπάντεχα μέρη — γνωρίζοντας ότι το να παραμένεις περίεργος ανοίγει άπειρες ευκαιρίες ευτυχίας. Ανακαλύψτε το #UnexpectedWonders, τη νέα ταινία της #Bulgari», γράφει στο Twitter.

Όσο για το Twitter, φαίνεται πως κατενθουσιάστηκε με την σύμπραξη των δυο γυναικών, με χρήστες να λένε πως η συνεργασία τους «γεμίζει ένα κενό που δεν γνώριζαν ότι υπήρχε», άλλοι να ξεκινούν εκστρατεία για να τις δουν σε κάποια ταινία, ενώ κάποιος σχολίασε πως τα πλάνα που τις δείχνουν μαζί «πρέπει να θεωρηθούν τέχνη!».

Η Anne Hathaway έκανε το ντεμπούτο της ως πρέσβειρα του οίκου Βulgari στο Φεστιβάλ των Καννών, την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα Armani Privé, το κολιέ Mediterranean Reverie και ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι- όλα από την καινούργια συλλογή του brand.

Στη νέα καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι Lisa Manoban, Shu Qi και Priyanka Chopra Jonas, που θα παρουσιάσουν κοσμήματα και την συλλογή ρολογιών του οίκου μόδας.

Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari και σκηνοθετεί ο Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
Αν Χάθαγουεϊ και Zendaya μαζί για τον οίκο Bulgari και σκηνοθετεί ο Πάολο Σορεντίνο Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΟΥΒΑ

Διεθνή / «Να προσέχουν»: Γιατί ο Τραμπ απειλεί Κολομβία και Κούβα μετά την επίθεση στη Βενεζουέλα

Έκκληση από τον πρόεδρο της Κούβας, προς τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να «συσπειρωθούν» απέναντι στις ΗΠΑ - «Κούβα και Βενεζουέλα, μία σημαία! Κάτω ο ιμπεριαλισμός!»
THE LIFO TEAM
New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Διεθνή / New York Times: Η επίθεση Τραμπ στη Βενεζουέλα είναι παράνομη και ωθεί τις ΗΠΑ σε διεθνή κρίση

Αν υπάρχει ένα κυρίαρχο μάθημα από τις αμερικανικές εξωτερικές υποθέσεις του περασμένου αιώνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι η προσπάθεια εκδίωξης ακόμη και του πιο αξιοθρήνητου καθεστώτος μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα
THE LIFO TEAM