Τρεις τραυματίες από παγιδευμένο φάκελο σε εστιατόριο του Λονδίνου

Τρεις τραυματίες από παγιδευμένο φάκελο σε εστιατόριο του Λονδίνου Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε λίγο νωρίτερα στο Λονδίνο, καθώς τρία άτομα τραυματίστηκαν από παγιδευμένο φάκελο σε εστιατόριο, στη συνοικία Borough Market.

Ο φάκελος που περιείχε «άγνωστη ουσία», εστάλη στο εστιατόριο Feng Sushi στη Stoney Street, το οποίο ήταν και ένας από τους στόχους των τρομοκρατών της Γέφυρας του Λονδίνου, τον Ιούνιο, όπως επισημαίνει η Guardian.

Η μητροπολιτική αστυνομία δήλωσε ωστόσο ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως συνδεόμενο με την τρομοκρατία «σε αυτό το πρώιμο στάδιο».

Το εστιατόριο έχει εκκενωθεί και η αστυνομία διεξάγει έρευνα. Δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοηθείες στο σημείο ενώ δεν χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM