Ξιφίας τραυμάτισε 73χρονη πάνω σε σκάφος ανοιχτά της Φλόριντα

Ξιφίας τραυμάτισε 73χρονης πάνω σε σκάφος ανοιχτά της Φλόριντα Facebook Twitter
0

Αεροδιακομιδή 73χρονης σε νοσοκομείο της Φλόριντα των ΗΠΑ η οποία τραυματίστηκε από ξιφία ενώ βρισκόταν εν πλω. 

Η γυναίκα επέβαινε σε σκάφος με - τουλάχιστον - άλλα δύο άτομα, που ψάρευαν. Στην προσπάθειά τους να πιάσουν τον ξιφία των 45 κιλών, εκείνος άρχισε να πηδά επιθετικά προς το μέρος τους και κατέληξε στο πλοίο.

Άρχισε να πάλλεται ανεξέλεγκτα και μεταξύ άλλων τρύπησε την Katherine Perkins στη βουβωνική χώρα. 

Αφότου τερμάτισε την «επίθεση» έπεσε και πάλι στο νερό.

Αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από την 73χρονη σημείωσαν πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα και εκείνη δεν είχε χρόνο ν' αντιδράσει. 

Οι άλλοι επιβαίνοντες του σκάφος τής έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και άσκησαν πίεση στο τραύμα της για να σταματήσει η αιμορραγία. Τελικώς παρελήφθη από ελικόπτερο. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM