Τράπεζα αίματος για σκυλιά

Τράπεζα αίματος για σκυλιά Facebook Twitter
0

Στο Μαντράς της νότιας Ινδίας θα εγκαινιαστεί τις επόμενες ημέρες η πρώτη τράπεζα αίματος για σκυλιά. Όπως ελπίζουν οι κτηνίατροι θα σώσει πολλά τετράποδα από το θάνατο στη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων ή τροχαίων.

Οι κτηνίατροι του Μαντράς επισημαίνουν πως κάθε ημέρα περίπου 200 σκυλιά έχουν ανάγκη μετάγγισης και διευκρινίζουν ότι κάθε σκυλί ηλικίας από ενός ως οκτώ ετών μπορεί να δώσει αίμα, αλλά μόνο τέσσερις φορές το χρόνο.

Η απόκτηση σκύλου είναι η νέα μανία της μεσαίας τάξης στην Ινδία, μια χώρας 1,2 δισεκατομμυρίων κατοίκων, εκ των οποίων τα 370 εκατομμύρια ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το πρώτο σκυλί που έδωσε αίμα ήταν ένα μαύρο λαμπραντόρ.


ΜΚ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM