Τραγικός θάνατος για θεατή σε σινεμά που παγιδεύτηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο κάτω απ' το κάθισμα

Τραγικός θάνατος για θεατή σε σινεμά που παγιδεύτηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο κάτω απ' το κάθισμα Facebook Twitter
1

Ένας άντρας του οποίου το κεφάλι σφήνωσε κάτω από το ηλεκτρονικό υποπόδιο ενός καθίσματος σε κινηματογράφο στο Μπέρμιγχαμ πέθανε στο νοσοκομείο.

Σε δήλωση του φορέα εκμετάλλευσης Vue International, ο κινηματογράφος αναφέρει ότι ο άνδρας πέθανε στις 16 Μαρτίου, μία εβδομάδα μετά το τραγικό περιστατικό.

Η έρευνα για το δυστύχημα στον κινηματογράφο Vue στο συγκρότημα αναψυχής Star City του Μπέρμιγχαμ συνεχίζεται. Πηγές που μίλησαν στην Birmingham Mail περιέγραψαν πώς συνέβη το φριχτό ατύχημα.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έσκυψε στο πάτωμα για να ανακτήσει το τηλέφωνό του το οποίο έπεσε ανάμεσα σε καθίσματα της αίθουσας Gold Class, στο τέλος μιας ταινίας.

Το θύμα απελευθερώθηκε όταν οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν έσπασαν τελικά το υποπόδιο για να τον απελευθερώσουν. Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή.

Η Vue International δήλωσε: «Μετά από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο κινηματογράφο του Μπέρμιγχαμ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας πελάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ. Είμαστε λυπημένοι που μάθαμε ότι πέθανε την Παρασκευή 16 Μαρτίου».

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε έρευνα για τα ζητήματα ασφαλείας στον κινηματογράφο

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια