Τραγικός θάνατος για θεατή σε σινεμά που παγιδεύτηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο κάτω απ' το κάθισμα

Τραγικός θάνατος για θεατή σε σινεμά που παγιδεύτηκε με το κεφάλι του σφηνωμένο κάτω απ' το κάθισμα Facebook Twitter
1

Ένας άντρας του οποίου το κεφάλι σφήνωσε κάτω από το ηλεκτρονικό υποπόδιο ενός καθίσματος σε κινηματογράφο στο Μπέρμιγχαμ πέθανε στο νοσοκομείο.

Σε δήλωση του φορέα εκμετάλλευσης Vue International, ο κινηματογράφος αναφέρει ότι ο άνδρας πέθανε στις 16 Μαρτίου, μία εβδομάδα μετά το τραγικό περιστατικό.

Η έρευνα για το δυστύχημα στον κινηματογράφο Vue στο συγκρότημα αναψυχής Star City του Μπέρμιγχαμ συνεχίζεται. Πηγές που μίλησαν στην Birmingham Mail περιέγραψαν πώς συνέβη το φριχτό ατύχημα.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έσκυψε στο πάτωμα για να ανακτήσει το τηλέφωνό του το οποίο έπεσε ανάμεσα σε καθίσματα της αίθουσας Gold Class, στο τέλος μιας ταινίας.

Το θύμα απελευθερώθηκε όταν οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν έσπασαν τελικά το υποπόδιο για να τον απελευθερώσουν. Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή.

Η Vue International δήλωσε: «Μετά από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο κινηματογράφο του Μπέρμιγχαμ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας πελάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ. Είμαστε λυπημένοι που μάθαμε ότι πέθανε την Παρασκευή 16 Μαρτίου».

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε έρευνα για τα ζητήματα ασφαλείας στον κινηματογράφο

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Με κανονιοβολισμούς σε ολόκληρη τη Βρετανία η επέτειος ενός χρόνου από τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Με κανονιοβολισμούς στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Κάρντιφ και το Γιορκ γιορτάστηκε η επέτειος ενός χρόνου από την στέψη του Βρετανού μονάρχη στις 6 Μαΐου του 2023
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια