Τούρκος υπ. Ενέργειας: Το Γιαβούζ έφτασε στον στόχο του - Σύντομα η γεώτρηση

Τούρκος υπ. Ενέργειας: Το Γιαβούζ έφτασε στον στόχο του - Σύντομα η γεώτρηση Facebook Twitter
0

Ότι το τουρκικό γεωτρύπανο «Γιαβούζ» έφτασε το στόχο του εντός της Κυπριακής ΑΟΖ αναφέρει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ.

Ειδικότερα, με νέα ανάρτησή του στο Twitter το Σάββατο, o υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ, αναφέρει ότι το Γιαβούζ έφτασε στoν στόχο του «Μόρφου 1».

Το τουρκικό γεωτρύπανο, όπως σημειώνει, έχει αρχίσει να καθορίζει τη θέση του και μάλιστα προαναγγέλλει ότι θα ξεκινήσει η γεώτρηση το πολύ σύντομα, μετά την ολοκλήρωση των προετοιμασιών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / «Ανήκει στον λαό της»: Ο λόγος που οι ΗΠΑ «χρειάζονται» τη Γροιλανδία, σύμφωνα με τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας «λυπάται» για το ανανεωμένο ενδιαφέρον του Τραμπ για την περιοχή - Την στήριξή του προς τη Γροιλανδία εξέφρασε και ο Εμανουέλ Μακρόν
THE LIFO TEAM