Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Βολές» κατά της Ελλάδας για τη μειονότητα της Θράκης

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Βολές» κατά της Ελλάδας για τη μειονότητα της Θράκης Facebook Twitter
0

Για καταπίεση της μειονότητας της Δυτικής Θράκης κατηγορεί η Άγκυρα την Αθήνα. 

Συγκεκριμένα, με μήνυμα στο Twitter, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως η Ελλάδα αγνοεί τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αγωνίζονται για περισσότερα από 30 χρόνια για την αναγνώρισης της τουρκικής ταυτότητας τους. Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπέρ της μειονότητας δεν έχουν εφαρμοστεί επί σειρά ετών. Θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των ομοεθνών μας στους δίκαιους αγώνες τους», αναφέρει το μήνυμα στο Twitter του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. 

Την ανάρτηση αυτή συνοδεύει και μια φωτογραφία που γράφει χαρακτηριστικά «29 Ιανουαρίου Δυτική Θράκη Ημέρα Εθνικής Αντίστασης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM