Τουρκία: Ο γνωστός τραγουδιστής Volkan Konak πέθανε στη σκηνή – Η ανάρτηση Ιμάμογλου

Τουρκία: Ο γνωστός τραγουδιστής Volkan Konak πέθανε στη σκηνή – Η ανάρτηση Ιμάμογλου Facebook Twitter
0

Ο Volkan Konak, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της Τουρκίας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στα κατεχόμενα. 

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι ο Konak υπέστη καρδιακή προσβολή μπροστά στο κοινό του.

Ο τραγουδιστής, γνωστός για την ιδιαίτερη φωνή του και τη βαθιά σχέση του με τη μουσική παράδοση της Μαύρης Θάλασσας, δεν έδειξε κανένα σημάδι αδιαθεσίας πριν την κατάρρευσή του.

Ο Volkan Konak ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για τα τραγούδια του, τα οποία συνδύαζαν την παραδοσιακή τουρκική μουσική με σύγχρονα στοιχεία της ποπ και του ροκ. Μέσα από τους στίχους του, ανέδειξε κοινωνικά ζητήματα όπως η φτώχεια και η καταπίεση, ενώ ήταν γνωστός για την ευαισθητοποίησή του σε περιβαλλοντικά θέματα. Οι στίχοι και οι μελωδίες του εξέφραζαν τις ανησυχίες του για τον κόσμο και άγγιζαν τις καρδιές των ακροατών του.

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, αποχαιρέτησε τον φίλο του με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Είναι ακόμη πιο λυπηρό να λαμβάνεις αυτή τη θλιβερή είδηση στη φυλακή. Παρέμεινες πάντα ακλόνητος, δεν μάσησες ποτέ τα λόγια σου, ποτέ δεν χαμήλωσες τη φωνή σου. Λυπάμαι βαθύτατα για την απώλεια του φίλου μου Volkan Konak, του εύχομαι το έλεος του Θεού και συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους αγαπημένους του», έγραψε σε ανάρτησή του.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμακώνεται ο πόλεμος Ισραήλ - Ιράν: Ο Τραμπ απαιτεί «άνευ όρων παράδοση» της Τεχεράνης

Διεθνή / Κλιμακώνεται ο πόλεμος Ισραήλ - Ιράν: Ο Τραμπ απαιτεί «άνευ όρων παράδοση» της Τεχεράνης

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει να στοχοποιεί κρίσιμες ιρανικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων που σχετίζονται με το πυρηνικό πρόγραμμα και συστημάτων εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM