ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τομ Κρουζ: Θύμα ληστείας ο ηθοποιός- Του έκλεψαν βαλίτσες με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

Τομ Κρουζ – Θύμα ληστείας ο ηθοποιός – Του έκλεψαν βαλίτσες με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΡΑ
0

Θύμα ληστείας φαίνεται πως έπεσε ο διάσημος ηθοποιός, Τομ Κρουζ, στη Βρετανία όπου και βρίσκεται στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας «Mission Impossible 7, αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Άγνωστοι φέρεται να έκλεψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σωματοφύλακας του 59χρονου σταρ του Χόλιγουντ, καταφέρνοντας να αποσπάσουν αποσκευές με αντικείμενα αξίας άνω των 100.000 λιρών, σύμφωνα με τη Sun.

Όπως περιγράφει η βρετανική εφημερίδα, οι άγνωστοι υπέκλεψαν το σήμα που εκπέμπει το κλειδί, καταφέροντας με αυτό τον τρόπο να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το ξενοδοχείο στο Μπέρμιγχαμ όπου διέμενε ο Τομ Κρουζ.

«Ο Τομ κινούνταν με αυτό το αυτοκίνητο όσο βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ και μερικές από τις αποσκευές και τα υπάρχοντά του ήταν μέσα σε αυτό όταν το έκλεψαν» ανέφερε πηγή στη Sun. Παράλληλα, σημείωσε πως οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα, καθώς είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού.

Με πληροφορίες από The Sun

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ