Τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου Ερντογάν με τον Γερμανό ομόλογό του Στάινμαϊερ

Τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου Ερντογάν με τον Γερμανό ομόλογό του Στάινμαϊερ Facebook Twitter
0

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Γερμανό ομόλογό του Στάινμαϊερ είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος Ερντογάν, για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Γερμανός ομόλογός του Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ συζήτησαν για την ανάγκη να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ των χωρών τους και να προχωρήσουν σε αμοιβαία βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα, έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στην τουρκική προεδρία.


Εκτός των διμερών σχέσεων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ερντογάν ενημέρωσε επίσης τον Στάινμαϊερ σχετικά με τη σύνοδο που έγινε στο Σότσι την 22α Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM