Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ροχανί, είχε μετά το πέρας της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
"Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ροχανί. Συζητήσαμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες που καταβάλλονται, προκειμένου να καταλήξουμε σε μία συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Επανέλαβα στο πρόεδρο Ροχανί ότι θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες στο δρόμο μας. Η επιτυχής έκβαση σε καμία περίπτωση δεν είναι εξασφαλισμένη, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε κοινά αποδεκτή λύση" είπε ο Ομπάμα.
Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ροχανί, ευχαρίστησε τον Μπαράκ Ομπάμα για το κλίμα εμπιστοσύνης που καλλιέργησε κατά την διάρκεια των συνομιλιών στην Νέα Υόρκη.
(Πηγή: Εuronews)
σχόλια