Ένας έφηβος στην πολιτεία του Νιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ βοήθησε να σωθεί ένα αγόρι όταν είδε το ατύχημα που είχε με το τετράτροχο όχημά του σε live streaming στο TikTok.

 

Το ατύχημα συνέβη σε απόσταση μεγαλύτερη των 1.290 χλμ. από τον 13χρονο Caden Cotnoir.

 

Ο νεαρός παρακολουθούσε τον 12χρονο Trent Jarrett να οδηγεί μία τετράτροχη μηχανή στη Δυτική Βιρτζίνια. Ο Trent συνετρίβη, αλλά η ζωντανή ροή συνεχίστηκε.

 

Παγιδευμένος κάτω από τη μηχανή, ο Trent άρχισε να φωνάζει έναν αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο ο Caden κάλεσε και ειδοποίησε την οικογένεια του 12χρονου.

 

Διασώθηκε μέσα σε περίπου 20 λεπτά και έχοντας μόνο μικρά τραύματα και μώλωπες.

 

O Cαden μίλησε με τους γονείς του 12χρονου Τrent μέσω Zoom τη Δευτέρα, οι οποίοι έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν.

 

«Ξαφνικά το τηλέφωνό του είναι στο κενό, μπορούσες να δεις λίγο φως και απλά να τον ακούς να φωνάζει για βοήθεια», είπε στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων WMUR-TV.

 

«Ήταν λυπηρό να το ακούω, φοβόταν ότι δεν θα τα καταφέρει», πρόσθεσε.

 

«Φώναζα τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού των παππούδων μου», είπε ο Trent, καθώς ήταν ο μόνος αριθμός που μπορούσε να θυμηθεί.

 

Πρόσθεσε δε, ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει κανονικά. «Θα ήθελα απλώς να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε» πρόσθεσε ο 12χρονος.

 

«Έκανε ό, τι έπρεπε να κάνει και πήρε τους σωστούς ανθρώπους και αυτό λειτούργησε. Ήταν ένα πασχαλινό θαύμα» δήλωσε ο πατέρας του Caden, ο Matt Currier, αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

 

Ο Caden ακολουθεί τον Trent στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων, TikTok, καθώς έχουν κοινά ενδιαφέροντα γύρω από το κυνήγι, το ψάρεμα και την τετρακίνηση.

 

Με πληροφορίες του BBC