Τέξας: Έστειλαν κατά λάθος Amber Alert για τον «Τσάκι»

Τέξας: Έστειλαν κατά λάθος Amber Alert για τον «Τσάκι» Facebook Twitter
ΕPA
0

Αξιωματούχοι του Τέξας αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, καθώς κατά λάθος εστάλη Amber Alert που αφορούσε τον «Τσάκι», την κινηματογραφική «κούκλα του Σατανά».

Στην ειδοποίηση, που εστάλη τρεις φορές σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο «Τσάκι» εμφανιζόταν ως ο ύποπτος για την απαγωγή του γιου του, «Γκλεν», από την ταινία «Seed of Chucky». Το Amber Alert περιελάμβανε την περιγραφή και των δύο- κόκκινα ή καστανοκόκκινα μαλλιά και μπλε μάτια- ενώ ανέφερε ότι ο «Τσάκι» έχει ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Τέξας: Έστειλαν κατά λάθος Amber Alert για τον «Τσάκι» Facebook Twitter

Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, τελικά η υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει ότι το μήνυμα ήταν αποτέλεσμα δυσλειτουργίας που προέκυψε κατά τη διάρκεια δοκιμής.

«Ζητάμε συγγνώμη για τη σύγχυση που μπορεί να προκάλεσε αυτό και εργαζόμαστε επιμελώς προκειμένου να μην συμβεί ξανά», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM