ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Τέξας: Έστειλαν κατά λάθος Amber Alert για τον «Τσάκι»

Τέξας: Έστειλαν κατά λάθος Amber Alert για τον «Τσάκι» Facebook Twitter
ΕPA
0

Αξιωματούχοι του Τέξας αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη, καθώς κατά λάθος εστάλη Amber Alert που αφορούσε τον «Τσάκι», την κινηματογραφική «κούκλα του Σατανά».

Στην ειδοποίηση, που εστάλη τρεις φορές σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο «Τσάκι» εμφανιζόταν ως ο ύποπτος για την απαγωγή του γιου του, «Γκλεν», από την ταινία «Seed of Chucky». Το Amber Alert περιελάμβανε την περιγραφή και των δύο- κόκκινα ή καστανοκόκκινα μαλλιά και μπλε μάτια- ενώ ανέφερε ότι ο «Τσάκι» έχει ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Τέξας: Έστειλαν κατά λάθος Amber Alert για τον «Τσάκι» Facebook Twitter

Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων, τελικά η υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει ότι το μήνυμα ήταν αποτέλεσμα δυσλειτουργίας που προέκυψε κατά τη διάρκεια δοκιμής.

«Ζητάμε συγγνώμη για τη σύγχυση που μπορεί να προκάλεσε αυτό και εργαζόμαστε επιμελώς προκειμένου να μην συμβεί ξανά», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρουροί της Επανάστασης: Θα απαντήσουμε σε όποια επίθεση από Ισραήλ και ΗΠΑ

Διεθνή / Φρουροί της Επανάστασης: Θα απαντήσουμε σε όποια επίθεση από Ισραήλ και ΗΠΑ

Σε ανακοίνωσή του το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε την Κυριακή ότι δεν θα διστάσει να λάβει περαιτέρω “αμυντικά μέτρα” για να προστατεύσει τα συμφέροντά του από οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση
NEWSROOM