Τέλος ο "The Weeknd": Άλλαξε όνομα και ξανασυστήνεται στο κοινό

Τέλος ο "The Weeknd": O τραγουδιστής ξανασυστήνεται στο κοινό Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Καναδός ποπ σταρ The Weeknd ανακοίνωσε πως αφήνει το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο και θα χρησιμοποιεί πλέον το αληθινό του όνομα, Abel Tesfaye.

Ο τραγουδιστής, γνωστός για επιτυχίες όπως το Blinding Lights, ρώτησε τους θαυμαστές του στο Twitter τον Απρίλιο αν θα έπρεπε να κάνει την αλλαγή του ονόματός του στα social media, με τις αντιδράσεις να είναι πολύ θετικές. 

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά και τη συνέντευξή του στο W Magazine κατά την οποία είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του με το πραγματικό του όνομα. 

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πορεία κάθαρσης. Φτάνω σε ένα σημείο και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd» είπε, ειδικότερα. 

«Ως Weeknd, είπα ό,τι είχα να πω» συμπλήρωσε και ενημέρωσε πως το τελευταίο του άλμπουμ θα είναι και ένας αποχαιρετισμός σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής του. 

Γεννημένος στο Τορόντο από γονείς μετανάστες από την Αιθιοπία, ο Abel Tesfaye έγινε γνωστός το 2010 από τα τραγούδια που ανέβαζε στο YouTube, παρουσιάζοντας ένα σκοτεινό κομμάτι της R&B που αφορούσε τη χρήση ναρκωτικών, το περιστασιακό σεξ και την αποξένωση.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής του καριέρας έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy, είχε περισσότερα από 45 πλατινένια singles και άλμπουμ και έσπασε πολλά μουσικά ρεκόρ.

Τον Μάρτιο του 2023, τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες τον ανακήρυξαν τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη στον κόσμο λόγω του αριθμού των μηνιαίων ακροατών που είχε στο Spotify.

Τον ίδιο μήνα, ο 33χρονος είχε 111,4 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify και ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που είχε 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην εφαρμογή streaming.

«Ο The Weeknd έχει σήμερα σχεδόν 30 εκατομμύρια περισσότερους μηνιαίους ακροατές από τη δεύτερη, Miley Cyrus (82,4 εκατομμύρια)» ενημέρωσαν τα Γκίνες.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM
KATY PERRY RUBY ROSE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Katy Perry: Η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες της Ruby Rose για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό μαγαζί

Εκπρόσωπος της Perry αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες δημοσίευσε η Rose στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνα και απερίσκεπτα ψέματα»
THE LIFO TEAM