Τέλος η Coca Cola Zero - Θα αντικατασταθεί με νέο προϊόν στις ΗΠΑ

Τέλος η Coca Cola Zero - Θα αντικατασταθεί με νέο προϊόν στις ΗΠΑ Facebook Twitter
2

H Coca-Cola ανακοίνωσε το τέλος της Coca-Cola Zero και την αντικαθιστά με ένα νέο προϊόν που θα εμφανιστεί στα ράφια των ΗΠΑ μέσα στον επόμενο μήνα.

Η Coca-Cola ανακοίνωσε στις 26 Ιουλίου ότι μετά από 10 χρόνια αντικαθιστά την Coke Zero με ένα νέο αναψυκτικό που θα εξακολουθεί να έχει μηδενική ζάχαρη και μηδενικές θερμίδες και θα ονομάζεται Coca-Cola Zero Sugar. Η αλλαγή θα εντοπίζεται κυρίως στην συνταγή καθώς σύμφωνα με την εταιρία το νέο προϊόν θα έχει γεύση που θα θυμίζει την κλασική γεύση. Επιπλέον αλλάζει και η συσκευασία ώστε να θυμίζει περισσότερο την κανονική Coca-Cola.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί μια «συνταγή για ακόμη καλύτερη γεύση» για το νέο αναψυκτικό της και έχει «βελτιστοποιήσει το μοναδικό μείγμα γεύσεων που έδωσαν στην Coke Zero την πραγματική γεύση της Coca-Cola».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας, η συνταγή του ποτού περιλαμβάνει δύο γλυκαντικές ουσίες: Ασπαρτάμη και Ακεσουλφάμη Κ.

Τέλος η Coca Cola Zero - Θα αντικατασταθεί με νέο προϊόν στις ΗΠΑ Facebook Twitter

Η Coke Zero Sugar είναι ήδη διαθέσιμη στη Μεγάλη Βρετανία, στο Μεξικό και σε περισσότερες από 25 άλλες χώρες, σύμφωνα με την εταιρεία, και οι επιδόσεις της είναι εξαιρετικές καθώς το καταναλωτικό κοινό έδειξε θετική ανταπόκριση.

Για την ώρα δεν υπάρχει ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον της Coca-Cola Zero στις υπόλοιπες χώρες που διατίθεται μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδια της εταιρίας για ενδεχόμενη ολική αντικατάστασή της με το νέο προϊόν. Σημειώνεται πάντως ότι την περασμένη χρονιά η Coca-Cola Zero σημείωσε αύξηση πωλήσεων της τάξης του 3,5%.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ