Τα πάρκα γύρω από το Λούβρο γέμισαν αρουραίους

Τα πάρκα γύρω από το Λούβρο γέμισαν αρουραίους Facebook Twitter
2
Τα πάρκα γύρω από το Λούβρο γέμισαν αρουραίους Facebook Twitter

Επέλαση τρωκτικών λαμβάνει χώρα στο πάρκο Tuileries, δίπλα στο μουσείο του Λούβρου, που αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα πάρκα παγκοσμίως, με αναρίθμητους τουρίστες να συρρέουν κάθε χρόνο στις εκτάσεις του. Το γεγονός τράβηξε την προσοχή των κατοίκων του Παρισιού, όταν ο φωτογράφος, Xavier Francolon, τράβηξε στιγμιότυπα των εν λόγω εισβολέων να περιδιαβαίνουν στο πάρκο.

Τα πάρκα γύρω από το Λούβρο γέμισαν αρουραίους Facebook Twitter

Κύρια αιτία για τη μόλυνση αυτή φαίνεται να είναι τα σκουπίδια και τα υπολείμματα τροφών που αφήνουν πίσω τους οι τουρίστες.

Όπως δήλωσε ο προαναφερθείς φωτογράφος στη Le Parisien, περισσότερο και από τον αυξημένο αριθμό τους, του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι τριγύριζαν γύρω από ανθρώπους που έκαναν πικ νικ με το φως της ημέρας.

Οι κηπουροί του πάρκου από την άλλη υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα προξενείται από τη χρήση οικολογικών φυτοφαρμάκων, τα οποία φαίνεται να μην είναι πλέον δραστικά. Ο συνδυασμός των παραπάνω με την αύξηση της θερμοκρασίας ανησύχησε τους υπεύθυνους του Λούβρου, οι οποίοι σκοπεύουν να προβούν άμεσα σε απολύμανση, ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / «Τα γυρίζει» ο Τραμπ για τον Μαμντάνι: Τώρα λέει πως θα συναντηθεί με τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Ο νέος δήμαρχος έχει δηλώσει πρόθυμος να συνεργαστεί με οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού προέδρου, αν αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει τους Νεοϋορκέζους
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Ψηφίζεται σήμερα η ανάπτυξη διεθνούς δύναμης σύμφωνα με το σχέδιο Τραμπ

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Ψηφίζεται σήμερα η ανάπτυξη διεθνούς δύναμης σύμφωνα με το σχέδιο Τραμπ

Tο πιο πρόσφατο κείμενο του αμερικανικού σχεδίου αναφέρεται για πρώτη φορά σε μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος, κάτι στο οποίο εξακολουθεί να αντιτίθεται το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ

Διεθνή / Ο Τραμπ ζητά τη δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν γιατί «δεν έχει τίποτα να κρύψει»

«Κανείς δεν νοιαζόταν για τον Τζέφρι Έπσταϊν όταν ήταν ζωντανός και, αν οι Δημοκρατικοί είχαν κάτι, θα το είχαν δημοσιεύσει», γράφει στην ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
LIFO NEWSROOM