Συνελήφθη σε ακρόαση μέσω Zoom για ενδοοικογενειακή βία- Ήταν στο ίδιο σπίτι με το θύμα

Συνελήφθη σε ακρόαση μέσω Zoom για ενδοοικογενειακή βία- Ήταν στο ίδιο σπίτι με το θύμα Facebook Twitter
0

Ακρόαση μέσω Zoom για υπόθεση ενδοικογενειακής βίας, στο Μίσιγκαν, διακόπηκε, όταν διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ήταν στο σπίτι της γυναίκας που τον κατήγγειλε.

 

Η δικηγόρος της γυναίκας είχε την πληροφορία ότι ο άνδρας είχε πάει στο σπίτι του θύματος και ενημέρωσε τον δικαστή σχετικά, εκφράζοντας την ανησυχία της για την ασφάλεια της καταγγέλλουσας.

 

Ο δικαστής ζήτησε από τον κατηγορούμενο να βγει από το σπίτι και να του δείξει τον αριθμό του, αλλά ο άνδρας αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μπαταρία στο κινητό του.

 

Τελικά πήγε η αστυνομία εκεί και ο άνδρας συνελήφθη. Όταν εκείνος προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα, ο δικαστής τον συμβούλευσε να μην πει τίποτα άλλο, ενώ τον ενημέρωσε ότι πιθανότατα ο εισαγγελέας θα τον κατηγορήσει και παρεμπόδιση δικαιοσύνης.

 

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο και πιθανόν εκφοβίζει τον μάρτυρα», παρατήρησε ο δικαστής, ενώ όταν ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν επιτέθηκε στη γυναίκα, ο δικαστής του απάντησε: «Μην πεις τίποτα άλλο. Η εγγύησή σου ακυρώνεται. Σκάβεις τον λάκκο σου. Έχεις φτάσει στον πάτο και συνεχίζεις να σκάβεις».

 

 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ