Ακρόαση μέσω Zoom για υπόθεση ενδοικογενειακής βίας, στο Μίσιγκαν, διακόπηκε, όταν διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ήταν στο σπίτι της γυναίκας που τον κατήγγειλε.

 

Η δικηγόρος της γυναίκας είχε την πληροφορία ότι ο άνδρας είχε πάει στο σπίτι του θύματος και ενημέρωσε τον δικαστή σχετικά, εκφράζοντας την ανησυχία της για την ασφάλεια της καταγγέλλουσας.

 

Ο δικαστής ζήτησε από τον κατηγορούμενο να βγει από το σπίτι και να του δείξει τον αριθμό του, αλλά ο άνδρας αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μπαταρία στο κινητό του.

 

Τελικά πήγε η αστυνομία εκεί και ο άνδρας συνελήφθη. Όταν εκείνος προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα, ο δικαστής τον συμβούλευσε να μην πει τίποτα άλλο, ενώ τον ενημέρωσε ότι πιθανότατα ο εισαγγελέας θα τον κατηγορήσει και παρεμπόδιση δικαιοσύνης.

 

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο και πιθανόν εκφοβίζει τον μάρτυρα», παρατήρησε ο δικαστής, ενώ όταν ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν επιτέθηκε στη γυναίκα, ο δικαστής του απάντησε: «Μην πεις τίποτα άλλο. Η εγγύησή σου ακυρώνεται. Σκάβεις τον λάκκο σου. Έχεις φτάσει στον πάτο και συνεχίζεις να σκάβεις».

 

 

Με πληροφορίες από BBC

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr