KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Συνάντηση Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ στο Βερολίνο απουσία Ρέντσι

Συνάντηση Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ στο Βερολίνο απουσία Ρέντσι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να συναντηθούν στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Γερμανίδα καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολαντ, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

Στους συμμετέχοντες στην συνάντηση, έως τώρα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι.


Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, η καγκελάριος, ο Γάλλος πρόεδρος και ο επικεφαλής της Κομισιόν θα έχουν συνάντηση και με την ηγεσία των Ευρωπαίων βιομηχάνων.


Η νέα αυτή εξέλιξη φαίνεται να επιβεβαιώνει τις ουσιαστικές διαφορές της ιταλικής κυβέρνησης με εκείνες του Παρισιού και του Βερολίνου, σε ότι αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού, την ανάγκη να ξεπερασθεί η πολιτική της λιτότητας και τα κύρια αποτελέσματα της συνόδου της Μπρατισλάβα.

0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΙΣΡΑΗΛ ΜΚΟ

Διεθνή / Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση 37 ΜΚΟ στη Γάζα

«Οι οργανώσεις που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που αφορούν την ασφάλεια και τη διαφάνεια θα δουν τις άδειές τους να αναστέλλονται», αναφέρει το ισραηλινό υπουργείο Διασποράς και Καταπολέμησης του Αντισημιτισμού
THE LIFO TEAM