Συναγερμός στο Βέλγιο: Γυναίκα μαχαίρωσε επιβάτες λεωφορείου- Τρεις τραυματίες

Συναγερμός στο Βέλγιο: Γυναίκα μαχαίρωσε επιβάτες λεωφορείου- Τρεις τραυματίες Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους μέσα σε ένα λεωφορείο στις Βρυξέλλες, προτού συλληφθεί από αστυνομικούς που την πυροβόλησαν και την τραυμάτισαν, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Η δημόσια ραδιοτηλεόραση RTBF ανέφερε ότι η αστυνομία δεν πιστεύει ότι το επεισόδιο αυτό είχε πολιτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα. Η γυναίκα πιθανότατα πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.


Η βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο και τις Βρυξέλλες τον Μάρτιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM