Σύγκρουση τρένου με φορτηγό στη Γερμανία - Τουλάχιστον ένας νεκρός και 25 τραυματίες

Σύγκρουση τρένου με φορτηγό στη Γερμανία - Ένας νεκρός και 25 τραυματίες Facebook Twitter
Το σημείο του δυστυχήματος / Φωτ: Getty Images
0

Στη Γερμανία, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 25 τραυματίστηκαν -έξι εκ των οποίων σοβαρά- όταν επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με φορτηγό σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση κοντά στο Αμβούργο την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Hamburger Abendblatt, η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό επιχείρησε να διασχίσει τις ράγες αλλά εγκλωβίστηκε όταν έπεσαν οι μπάρες, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία.

Ο οδηγός του φορτηγού, ένας 34χρονος Ρουμάνος, πήδηξε την τελευταία στιγμή έξω από το όχημα και σώθηκε, γράφει η εφημερίδα Bild, συμπληρώνοντας πως έχει τεθεί υπό κράτηση και ανακρίνεται.

Στο τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμβούργο-Μόναχο μέσω Βρέμης, είχαν επιβιβαστεί 291 άνθρωποι και το θύμα, ένας 55χρονος άνδρας, βρισκόταν στο βαγόνι 4 την ώρα της σύγκρουσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Bild.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM