Στην Κούβα ο Τσάβες για θεραπεία

Στην Κούβα ο Τσάβες για θεραπεία Facebook Twitter
0

Απροειδοποίητη επίσκεψη στην Κούβα πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χιούγκο Τσάβες, γνωστοποιώντας μέσω επιστολής του προς το κοινοβούλιο της χώρας ότι πραγματοποιεί αποθεραπεία από τη φετινή προεκλογική καμπάνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος πολιτικός έπασχε από καρκίνο, αλλά όπως γνωστοποίησε ο ίδιος το Μάιο, είχε νικήσει τη νόσο, ύστερα από χημειοθεραπείες στην Κούβα. 

Όπως αναφέρει το BBC, η αντιπολίτευση της χώρας, απαιτεί από τον πρόεδρο πλήρη διαφάνεια για την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην Κούβα, καθώς φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

 

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρει: «Έξι μήνες αφότου υποβλήθηκα σε συνεδρίες ραδιοθεραπείας, μου συνέστησαν να ξεκινήσω ένα γύρο θεραπείας με υπερβαρικό οξυγόνο και φυσιοθεραπείας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ΣΑΝΑΕ ΤΑΚΑΙΤΣΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Διεθνή / Ιαπωνία: Με την πρωθυπουργό μπροστά, οι βουλεύτριες καταγγέλουν ανισότητα στις τουαλέτες 

Σύμφωνα με το αίτημα, κοντά στην κεντρική αίθουσα της ολομέλειας υπάρχει μόνο μία γυναικεία τουαλέτα με δύο θαλάμους, τη στιγμή που στην Κάτω Βουλή έχουν εκλεγεί 73 γυναίκες
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΛΗΓΜΑ CEO

Διεθνή / Η CIA πίσω από το πλήγμα των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με το Associated Press 

Πρόκειται για την πρώτη γνωστή άμεση αμερικανική επιχείρηση σε έδαφος της Βενεζουέλας από τότε που η Ουάσινγκτον ξεκίνησε σειρά πληγμάτων σε διεθνή ύδατα στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της διακίνησης ναρκωτικών
THE LIFO TEAM