Στιβ Άντελμαν: Ο πρώην μάνατζερ θρυλικών κλαμπ της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του

Στιβ Άντελμαν: Ο πρώην μάνατζερ θρυλικών κλαμπ της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του Facebook Twitter
0

Ο πρώην μάνατζερ και ιδιοκτήτης θρυλικών κλαμπ της Νέας Υόρκης, Στιβ Άντελμαν κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Nocturnal Admissions» μια ματιά σε μια από τις πιο λαμπερές εξωτερικά, αλλά παρεξηγημένες βιομηχανίες της ποπ κουλτούρας.

Στο βιβλίο του ο Άντελμαν μοιράζεται ιστορίες από την εποχή που εργαζόταν σε κορυφαία κλαμπ όπως το Tunnel, το Limelight, το Avalon και πολλά άλλα μεταφέροντας τον αναγνώστη στα παρασκήνια του κόσμου της νυχτερινής ζωής.

Ο Στιβ Άντελμαν ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 1980 όταν ανέλαβε τη διαχείριση του μεγαλύτερου νυχτερινού κέντρου της Νέας Υόρκης, Roxy, μετά από σύσταση του RuPaul.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ήταν μάνατζερ στο Limelight, στο Tunnel, στο Palladium και στο Club USA, και έγινε ευρέως γνωστό πρόσωπο της σκηνής του clubbing της Νέας Υόρκης.

Στιβ Άντελμαν: Ο πρώην μάνατζερ θρυλικών κλαμπ της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του Facebook Twitter

Στα απομνημονεύματά του κάνει αναφορές στους ηθοποιούς, Τζακ Νίκολσον, Μπρους Γουίλις, Λεοντάρντο ΝτιΚάπριο, στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλκιάνι στον ράπερ, Snoop Dogg κά.

Περιγράφει μεταξύ άλλων πώς τον επέπληξε ο Μπομπ Ντίλαν και τον έδιωξε από το δικό του κλαμπ και πώς ξεκίνησε το κίνημα της EDM (Ηλεκτρονικής Χορευτικής Μουσικής).

Στιβ Άντελμαν: Ο πρώην μάνατζερ θρυλικών κλαμπ της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του Facebook Twitter
O Rocco Primavera (το alter ego του Fred Rothbell Mista), φορά γυαλιά ηλίου, μαύρο σακάκι και αποκαλυπτικό πουκάμισο, αγκαλιά με την Tia Maria Maraschino και την Angelina Maraschino στο κλαμπ Limelight της Νέας Υόρκης (1987)

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 7 Ιουνίου από τον εκδοτικό οίκο Santa Monica Press και περιλαμβάνει περισσότερες από 50 φωτογραφίες και πρόλογο από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Άντονι Χέιντεν Γκεστ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ απαντά για τις συνθήκες σίτισης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Διεθνή / Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι ισραηλινές φυλακές δεν παρέχουν στους κρατούμενους τροφή που να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του νόμου για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διέταξε τη βελτίωσή τους
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Διεθνή / Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτιμούν τον σοσιαλισμό έναντι του καπιταλισμού – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του κόμματος;
LIFO NEWSROOM
Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM