Στέψη του Κάρολου: Ξενοδοχείο στο Λονδίνο προχώρησε σε «στολισμό» - φόρο τιμής στην Ελισάβετ

Στέψη του Κάρολου: Ξενοδοχείο στο Λονδίνο έκανε τον στολισμό της Ελισάβετ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πλησιάζει η ημερομηνία για τη στέψη του βασιλιά Κάρολου και στο Λονδίνο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η πρωτεύουσα είναι σημαιοστολισμένη ενώ πραγματοποιούνται συνεχώς πρόβες.

Το Dorchester Hotel, το οποίο εδώ και δεκαετίες αποτελεί σταθερή επιλογή για πλήθος γαλαζοαίματων και διασημοτήτων ανά τον κόσμο, αποφάσισε να τιμήσει το γεγονός της στέψης του βασιλιά Κάρολου με διακόσμηση, που αποτελεί ταυτόχρονα και φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

Για την ακρίβεια, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «στόλισαν» την πρόσοψη αναπαριστώντας τη διακόσμηση που είχε χρησιμοποιηθεί για τη στέψη της Ελισάβετ το 1953.

Στο εσωτερικό, το ξενοδοχείο έχει στολιστεί με τα λουλούδια που είχαν επιλέξει το 1953 ενώ υπάρχει και μία τούρτα – αντίγραφο της τούρτας της στέψης της Ελισάβετ.

Με πληροφορίες από Tatler.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Διεθνή / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ των βραβευθέντων του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μελών που τιμήθηκαν με το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του προσφορά και την επιρροή του ως κορυφαίος αθλητής διεθνώς
THE LIFO TEAM
Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Είναι τιμή μου να τα κρατήσω ανοιχτά για την Κίνα και άλλες χώρες»

Οι ΗΠΑ θα άρουν επίσης όλες τις κυρώσεις που σχετίζονται με το πετρέλαιο σε ορισμένες χώρες, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις τιμές της ενέργειας εν μέσω της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Τραμπ
THE LIFO TEAM