Στα «χακί» η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Στα «χακί» η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε στα χακί για να τιμήσει τη μέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκε φωτογραφίες της από την επίσκεψή της στην ακαδημία εκπαίδευσης του Πιρμπράιτ τον περασμένο Νοέμβριο. 

Η 40χρονη Κέιτ πέρασε τότε τη μέρα της στην Επιχειρησιακή Ταξιαρχία Εκπαίδευσης και ενημερώθηκε για τις νέες στρατολογήσεις και τη διαδικασία εκπαίδευσης. 

«Σήμερα, Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γουίλιαμ και εγώ θα θέλαμε να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, στο παρελθόν και σήμερα, που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις μας, σε θάλασσα, στεριά και αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε, εσάς και τις οικογένειές σας, για τη θυσία να μας κρατάτε ασφαλείς» ανέφερε η ίδια στο μήνυμά της μέσω Instagram, αναφερόμενη στην επίσκεψή της στη μονάδα εκπαίδευσης τον περασμένο Νοέμβριο και αναρτώντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι απεσταλμένοι του Τραμπ συναντιώνται σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Διεθνή / Οι απεσταλμένοι του Τραμπ θα συναντηθούν σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Η σημερινή συνάντηση διεξάγεται έπειτα από δύο ημέρες διαπραγματεύσεων στη Φλόριντα μεταξύ Ουκρανών και Αμερικανών αξιωματούχων, με στόχο τη βελτίωση του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου, το οποίο είχε θεωρηθεί ευνοϊκό προς τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Διεθνή / Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο για να εγκαταλείψει την εξουσία στη Βενεζουέλα

Σύμφωνα με Αμερικανικά μέσα, ο Τραμπ είπε: «Μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου και τους πιο κοντινούς σου, αλλά πρέπει να φύγεις από τη χώρα τώρα», προσφέροντας ασφαλή διέλευση στον Μαδούρο
LIFO NEWSROOM