Στα «χακί» η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Στα «χακί» η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε στα χακί για να τιμήσει τη μέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκε φωτογραφίες της από την επίσκεψή της στην ακαδημία εκπαίδευσης του Πιρμπράιτ τον περασμένο Νοέμβριο. 

Η 40χρονη Κέιτ πέρασε τότε τη μέρα της στην Επιχειρησιακή Ταξιαρχία Εκπαίδευσης και ενημερώθηκε για τις νέες στρατολογήσεις και τη διαδικασία εκπαίδευσης. 

«Σήμερα, Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γουίλιαμ και εγώ θα θέλαμε να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, στο παρελθόν και σήμερα, που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις μας, σε θάλασσα, στεριά και αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε, εσάς και τις οικογένειές σας, για τη θυσία να μας κρατάτε ασφαλείς» ανέφερε η ίδια στο μήνυμά της μέσω Instagram, αναφερόμενη στην επίσκεψή της στη μονάδα εκπαίδευσης τον περασμένο Νοέμβριο και αναρτώντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM