Στα «χακί» η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Στα «χακί» η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει τη ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Κέιτ Μίντλετον ντύθηκε στα χακί για να τιμήσει τη μέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκε φωτογραφίες της από την επίσκεψή της στην ακαδημία εκπαίδευσης του Πιρμπράιτ τον περασμένο Νοέμβριο. 

Η 40χρονη Κέιτ πέρασε τότε τη μέρα της στην Επιχειρησιακή Ταξιαρχία Εκπαίδευσης και ενημερώθηκε για τις νέες στρατολογήσεις και τη διαδικασία εκπαίδευσης. 

«Σήμερα, Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γουίλιαμ και εγώ θα θέλαμε να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, στο παρελθόν και σήμερα, που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις μας, σε θάλασσα, στεριά και αέρα, εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε, εσάς και τις οικογένειές σας, για τη θυσία να μας κρατάτε ασφαλείς» ανέφερε η ίδια στο μήνυμά της μέσω Instagram, αναφερόμενη στην επίσκεψή της στη μονάδα εκπαίδευσης τον περασμένο Νοέμβριο και αναρτώντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM