Το σπίτι του «Home Alone» μπορεί να γίνει δικό σας για μία μόνο νύχτα

Το σπίτι της ταινίας Μόνος στο Σπίτι Facebook Twitter
Home Alone
0

Το «Μόνος στο Σπίτι» (Home Alone) αποτελεί μία από τις αγαπημένες ταινίες που κάθε Χριστούγεννα χαίρεσαι να βλέπεις –ακόμα και αν την έχεις παρακολουθήσει τόσες και τόσες φορές.

Τώρα, όσοι αγαπούν το «Home Alone» μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να μείνουν στο σπίτι της ταινίας. Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή του Σικάγο, το σπίτι θα είναι διαθέσιμο για κράτηση στις 7 Δεκεμβρίου προς 25 δολάρια. Το ιδιαίτερο στο συγκεκριμένο Aibnb είναι ότι όποιοι καταφέρουν να το κλείσουν θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στις 12 Δεκεμβρίου και μόνο για μία νύχτα.

Τους επισκέπτες θα υποδεχθεί κατά την άφιξη ο Devin Ratray, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγαλύτερο αδερφό του Κέβιν ΜακΚάλιστερ, που ενσάρκωσε ο Μακόλεϊ Κάλκιν. «Μπορεί να μην με θυμάστε ως ιδιαίτερα ευγενικό», φέρεται να είπε ο Μπας στο σχετικό δελτίο τύπου, όπως σημειώνει το BBC.

«Αλλά μεγάλωσα και θα χαιρόμουν να μοιραστώ μαζί σας το σπίτι της οικογένειάς μου - ακόμα και την πίτσα μου - αυτές τις γιορτές. Απλά προσπαθήστε να μην αφήσετε την ταραντούλα μου, Axl, ελεύθερη αυτή τη φορά», προσθέτει.

Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν παγίδες, aftershave και καθρέφτη για να φωνάξετε και πρόχειρο φαγητό της δεκαετίας του '90.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM