«Spare Us! A Harrody»: Κυκλοφορεί βιβλίο παρωδία για το «Spare» του πρίγκιπα Χάρι

Την Πρωταπριλιά έρχεται το βιβλίο παρωδία του «Spare» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένα νέο βιβλίο σχετικά με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι που περιλαμβάνονται στο «Spare» κυκλοφορεί σε μορφή παρωδίας.

Σε μια ξεκάθαρη διακωμώδηση των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, που περιγράφονται στο μπεστ σέλερ «Spare», το επερχόμενο έργο θα έχει τίτλο «Spare Us! A Harrody» και αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου.

Το βιβλίο αναφέρεται επίσης στην απόφαση του Δούκα του Σάσεξ να αποκαλύψει προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή του και τις ιδιωτικές συζητήσεις του, ενώ παράλληλα αναζητούσε μια πιο ιδιωτική ζωή μακριά από τον βρετανικό Τύπο.

Αυτή η έκδοση-παρωδία του «Spare» έχει γραφτεί από τον Μπρούνο Βίνσεντ, ο οποίος στο παρελθόν έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με τα βιβλία-παρωδία της Ένιντ Μπλάιτον. Η Ένιντ Μπλάιτον ήταν Αγγλίδα συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας.

Ένα δελτίο τύπου για την προώθηση του νέου βιβλίου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Γεννήθηκε σε μια παλαιά, ισχυρή δυναστεία και, χωρίς να φταίει ο ίδιος, έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον πλανήτη. Η ζωή του ήταν ένας συνεχής καταιγισμός από εισβολές και χειραγώγηση του Τύπου».

«Μέχρι που, τελικά, εκείνος απαίτησε να σταματήσει. Προκειμένου να αποκτήσει την ησυχία που τόσο επιθυμούσε, έγραψε ένα ‘κρύο’ βιβλίο που μπαίνει βαθιά μέσα στα τείχη του κάστρου και εκθέτει κάθε φωνή, καβγά, γροθιά, προδοσία, κάθε αρκουδάκι, κάθε αμήχανη αγκαλιά και δακρύβρεχτη πρόβα γάμου για να το δει ο κόσμος. Και όλα αυτά για την ιδιωτική ζωή! Αυτή είναι η ιστορία του», προσθέτει. 

Το εξώφυλλο του βιβλίου θυμίζει επίσης εκείνο του «Spare», καθώς δείχνει ένα πορτρέτο του πρίγκιπα Χάρι σε κοντινό πλάνο.

Σε αντίθεση με τη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για το πραγματικό «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι στο «Spare Us» εμφανίζεται με δύο κομμάτια ταινίας στο στόμα του με σκοπό να δίνεται η εικόνα πως παραμένει κλειστό.

Με πληροφορίες από Express.uk/Daily Mirror

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Διεθνή / Ιταλία: «Πράσινο φως» για τη γέφυρα που θα συνδέσει τη Σικελία με την ηπειρωτική χώρα – Κόστος €13,5 δισ.

Το Στενό της Μεσίνας θεωρείται μία από τις πλέον σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, στοιχείο που αποτέλεσε καθοριστικό λόγο για την απόρριψη του έργου στο παρελθόν
LIFO NEWSROOM
«Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Διεθνή / «Ο άνδρας με τη ματσέτα»: Συνελήφθη 37χρονος στην Αργεντινή για τουλάχιστον πέντε δολοφονίες αστέγων

Σύμφωνα με την κατάθεση του 16χρονου ανιψιού του, ο 37χρονος παγίδευε τα θύματά του, τα σκότωνε, τεμάχιζε τα σώματά τους, τα έκαιγε και στη συνέχεια ξεφορτωνόταν τα υπολείμματα σε σακούλες σκουπιδιών
LIFO NEWSROOM
Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Διεθνή / Άδειες παραλίες στην Ιταλία: Γιατί οι Ιταλοί εγκαταλείπουν το καλοκαίρι στη θάλασσα

Από το Λάτσιο μέχρι το Σαλέντο και την Τοσκάνη, οι παραθαλάσσιες περιοχές βιώνουν πτώση της τουριστικής κίνησης. Πού οφείλεται η κρίση και ποιοι επηρεάζονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Διεθνή / Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η βρετανικής προέλευσης βόμβα με βάρος 250 κιλά, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης, δεν ήταν εφικτό να μετακινηθεί και έπρεπε να εξουδετερωθεί επιτόπου
LIFO NEWSROOM
Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Διεθνή / Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Η Zara έχει ήδη αφαιρέσει τις διαφημίσεις και δήλωσε ότι και τα δύο μοντέλα διέθεταν ιατρικές βεβαιώσεις που αποδείκνυαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες
LIFO NEWSROOM