Το Smithsonian ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία κρουαζιέρας PONANT και ετοιμάζει εκπαιδευτικά ταξίδια, σε όλο τον κόσμο.

 

Οι κρουαζιέρες του ιδρύματος Smithsonian προγραμματίζονται για το 2022 και θα περιλαμβάνουν 18 προορισμούς, από την Ανταρκτική και την Ισλανδία, έως τη Μεσόγειο και την Ιαπωνία.

 

Στις κρουαζιέρες θα μετέχουν ειδικοί όπως αρχαιολόγοι, ανθρωπολόγοι, ιστορικοί και επιστήμονες, που θα είναι διαθέσιμοι για τον εμπλουτισμό της εμπειρίας σε κάθε προορισμό.

 

Το Smithsonian ξεκινά εκπαιδευτικές κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

 

«Καθώς ξαναρχίζουν τα ταξίδια, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται περισσότερο από ποτέ για ουσιαστικές και εμπλουτισμένες εμπειρίες που βοηθούν να ερμηνεύσουν και να κατανοήσουν καλύτερα τα μέρη που εξερευνούν», δήλωσε στο Travel + Leisure η Λιν Κάτερ, αντιπρόεδρος του Smithsonian Travel.

 

Τα ταξίδια που προγραμματίζονται περιλαμβάνουν και τη χώρα μας, με «σταθμούς» σε νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου, αλλά και στην Αθήνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της PONANT.

 

Το Smithsonian ξεκινά εκπαιδευτικές κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο

 

Μεταξύ των προορισμών είναι επίσης η Ανταρκτική, ο Παναμάς και η Κόστα Ρίκα, η Ιαπωνία, η νότια Ισπανία και η Πορτογαλία, η Βαλτική, η Ισλανδία, η Σκωτία και η Νορβηγία.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr