Σκότωσαν ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο και προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία

Σκότωσαν ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο και προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία Facebook Twitter
1

Άδοξο τέλος είχε μια ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο στη Γερμανία, καθώς το ζώο πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε σε αυτοκινητόδρομο.

Η αστυνομία στη βόρεια πόλη του Ρόστοκ ανέφερε ότι το ζώο διέκοψε την κυκλοφορία, προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και έγινε αφορμή για ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Α20 την Τετάρτη, πριν σκοτωθεί από αξιωματικούς.

Οι αρχές κατάφεραν ωστόσο να πιάσουν μια δεύτερη ζέβρα που διέφυγε από το ίδιο τσίρκο και να την επιστρέψουν στην επιχείρηση. Δεν είναι ακόμη σαφές πώς τα δύο ζώα διέφυγαν από το τσίρκο στη βόρεια Γερμανία την Τρίτη το βράδυ.

Σκότωσαν ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο και προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία Facebook Twitter

Η αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης, εξέδωσε μια προειδοποίηση στο Twitter ότι μια ζέβρα κυκλοφορεί ελεύθερη και προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α20 ενώ το ζώο είχε προκαλέσει ατύχημα.

Σε μια δήλωση, οι αρχές είπαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά το τροχαίο που προκλήθηκε από το άγριο ζώο στο δρόμο καθώς ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας για να το αποφύγει. Καθώς η ζέβρα ήταν ελεύθερη στο δρόμο, οι αρχές αποφάσισαν το προσωρινό κλείσιμο της εθνικής οδού και ξεκίνησε μια επιχείρηση απομάκρυνσης της η οποία όμως ήταν ανεπιτυχής και κατέληξε στο θάνατό της.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν βελάκια αναισθησίας ή κάτι παρόμοιο.Τουλάχιστον το ζώο πέθανε ελεύθερο και όχι πίσω από τα κάγκελα ενός ζωολογικού.