Σκότωσαν ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο και προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία

Σκότωσαν ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο και προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία Facebook Twitter
1

Άδοξο τέλος είχε μια ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο στη Γερμανία, καθώς το ζώο πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε σε αυτοκινητόδρομο.

Η αστυνομία στη βόρεια πόλη του Ρόστοκ ανέφερε ότι το ζώο διέκοψε την κυκλοφορία, προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και έγινε αφορμή για ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Α20 την Τετάρτη, πριν σκοτωθεί από αξιωματικούς.

Οι αρχές κατάφεραν ωστόσο να πιάσουν μια δεύτερη ζέβρα που διέφυγε από το ίδιο τσίρκο και να την επιστρέψουν στην επιχείρηση. Δεν είναι ακόμη σαφές πώς τα δύο ζώα διέφυγαν από το τσίρκο στη βόρεια Γερμανία την Τρίτη το βράδυ.

Σκότωσαν ζέβρα που δραπέτευσε από τσίρκο και προκάλεσε χάος σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία Facebook Twitter

Η αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης, εξέδωσε μια προειδοποίηση στο Twitter ότι μια ζέβρα κυκλοφορεί ελεύθερη και προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Α20 ενώ το ζώο είχε προκαλέσει ατύχημα.

Σε μια δήλωση, οι αρχές είπαν ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά το τροχαίο που προκλήθηκε από το άγριο ζώο στο δρόμο καθώς ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας για να το αποφύγει. Καθώς η ζέβρα ήταν ελεύθερη στο δρόμο, οι αρχές αποφάσισαν το προσωρινό κλείσιμο της εθνικής οδού και ξεκίνησε μια επιχείρηση απομάκρυνσης της η οποία όμως ήταν ανεπιτυχής και κατέληξε στο θάνατό της.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Διεθνή / Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Ο υπερκορεσμός της πόλης από νεαρούς Άγγλους που μεταξύ άλλων κατουράνε παντού ή μπλέκουν μεθυσμένοι σε καυγάδες, έχει προξενήσει εδώ και χρόνια αντιδράσεις, με τις αρχές να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.
NEWSROOM
Θα στην τσακίσω εγώ την αλαζονία σου: Το δημοκρατικό Ισραήλ ορθώνεται μπροστά στον Νετανιάχου

Διεθνή / Θα στην τσακίσω εγώ την αλαζονεία σου: Το δημοκρατικό Ισραήλ ορθώνεται μπροστά στον Νετανιάχου

Πρωτοφανείς διαμαρτυρίες σε ολόκληρο το Ισραήλ κλονίζουν για πρώτη φορά τον αλαζόνα ακροδεξιό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος επειχειρεί να ελέγξει ασφυκτικά την δικαστική εξουσία της χώρας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν βελάκια αναισθησίας ή κάτι παρόμοιο.Τουλάχιστον το ζώο πέθανε ελεύθερο και όχι πίσω από τα κάγκελα ενός ζωολογικού.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ