Σκηνές χάους επικράτησαν για άλλη μία φορά σε σούπερ μάρκετ στη βόρεια Γαλλία, όταν η επιχείρηση αποφάσισε να κάνει έκπτωση 70% σε πάνες.

 

Μετά το χαμό που επικράτησε στα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας όταν έριξε την τιμή της Nutella κάτω από τα 2 ευρώ, αυτή τη φορά οι πελάτες έτρεξαν να προλάβουν τις πάνες από τα ράφια, που γρήγορα έμειναν άδεια.

 

Την Τρίτη το πρωί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχώρησε σε έκπτωση κατά 70% στην τιμή στις πάνες, με τους πελάτες να έρχονται στα χέρια στα καταστήματα στο Λε Μαν, το Μετς και άλλες περιοχές της βόρειας Γαλλίας, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

 

 

 

Το σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsweek, μείωσε την τιμή για τα πακέτα με τις 86 πάνες, από αρχική τιμή των 23,95 ευρώ σε μόλις 7,18 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

 

Οι πελάτες κατέληξαν να είναι εκατοντάδες σε κάποιες πόλεις.

 

Σκηνές χάους για άλλη μια φορά σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία - Μετά τη Nutella τον πανικό έφεραν εκπτώσεις σε πάνες
Twitter@D2BL3

 

«Ήταν φρικτό, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Όταν άνοιξε το κατάστημα περίμεναν στην ουρά ήδη 250 άτομα. Γυναίκες τσακώθηκαν και αναγκαστήκαμε να καλέσουμε την Αστυνομία» είπε ο διευθυντής του καταστήματος στο Μετς.

 

Σκηνές χάους για άλλη μια φορά σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία - Μετά τη Nutella τον πανικό έφεραν εκπτώσεις σε πάνες
Twitter@D2BL3

 

Στην περιοχή Lambres, περίπου εκατό πελάτες περίμεναν μπροστά από την είσοδο του καταστήματος στις 8:30 το πρωί, όπου ο διευθυντής ισχυρίστηκε ότι ένα πρόβλημα στο σύστημα εμπόδιζε τις πόρτες να ανοίξουν, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, ενώ στο Λε Μαν, πελάτης που βρισκόταν στο μαγαζί ανέφερε ότι «μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, δεν είχε μείνει τίποτα στα ράφια».