Σημάδια ανάκαμψης στη δημοτικότητα του Ολάντ

Σημάδια ανάκαμψης στη δημοτικότητα του Ολάντ Facebook Twitter
0

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ φαίνεται να παρουσιάζει σημάδια θετικής ανάκαμψης, παρά την κριτική που δέχθηκε σχετικά με ζητήματα ασφάλειας, μετά την αιματηρή επίθεση στη Νίκαια.

 

Το 19% όσων συμμετείχαν σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την BVA και δημοσιοποιήθηκε χθες, δήλωσαν ότι έχουν θετική άποψη για τον Ολάντ, έναντι του 18% τον Ιούνιο.

 

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, άλλη δημοσκόπηση (Ifop) για το έντυπο “Journal du Dimanche” που πραγματοποιήθηκε στις 22-23 Ιουλίου δείχνει αύξηση κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες αυτών που έχουν θετική άποψη για το Γάλλο πρόεδρο, με τη δημοτικότητά του, να καταγράφει υψηλό ποσοστό πενταμήνου στο 17%.

 

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου είχε μειωθεί στο 14% τον προηγούμενο μήνα, καθώς η κυβέρνησή του, βρέθηκε αντιμέτωπη με σειρά απεργιών και δυναμικών διαδηλώσεων, εξαιτίας των επιχειρούμενων μεταρρυθμίσεων στα εργασιακά.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM