Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν αποφάσισαν (τελικά) να «λύσουν» φιλικά τον γάμο τους

Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν αποφάσισαν να «λύσουν» φιλικά τον γάμο τους Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλάβιν συμφώνησαν να διαλύσουν φιλικά τον γάμο τους μετά από 25 χρόνια.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Etonline την Πέμπτη, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, για την ευημερία της οικογένειάς τους.

«Τα μέρη συμφωνούν ότι είναι προς το συμφέρον του καθενός ξεχωριστά, και κυρίως συλλογικά για την οικογένεια, να επιλύουν όλα τα ζητήματα που συνδέονται με τη λύση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο εξωδικαστικά», αναφέρει το έγγραφο που επικαλείται το EtOnline.

Τον Αύγουστο, επιβεβαιώθηκε ότι το μοντέλο είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα. «Βάσει πληροφοριών, ο σύζυγος έχει εμπλακεί στη σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία», αναφέρουν τα έγγραφα του διαζυγίου.

«Σύμφωνα με το Άρθρο 61.075, η δικαιοσύνη υπαγορεύει ότι η σύζυγος θα αποζημιωθεί ενώ ο ο σύζυγος θα πρέπει να δεσμεύεται από, πώληση, μεταβίβαση, παραχώρηση, επιβάρυνση τυχόν περιουσιακών στοιχείων όσο εκκρεμεί η διαδικασία».

Η Φλάβιν ζήτησε εκείνη τη στιγμή να μπορέσει να συνεχίσει να ζει στο σπίτι τους στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα και ο Σταλόνε να μην μεταφέρει τίποτα από τα συζυγικά τους περιουσιακά στοιχεία.

Ο Σταλόνε απάντησε με δήλωση στο ΕΤ λέγοντας πως «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα».

Την επόμενη μέρα, ο Σταλόνε απάντησε στη διαδικασία διαζυγίου της Φλάβιν, λέγοντας ότι «δεν έχει εμπλακεί σε καμία συμπεριφορά που συνιστά σκόπιμη διασπορά, εξάντληση και/ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων».

Ο Σταλόνε, ωστόσο, αποδέχτηκε πολλά από τα άλλα αιτήματα της Φλάβιν, μεταξύ των οποίων και η επιθυμία της να αποκαταστήσει το πατρικό της όνομα και δίκαιη κατανομή των κοινών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων τους.

Εν μέσω του χωρισμού τους, ο Σταλόνε έχει καλύψει δύο τατουάζ που είχε κάνει στο παρελθόν προς τιμήν της συζύγου του.

Με πληροφορίες του ETOnline

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αλλάζει τόσο το ποσοστό των νέων ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως γκέι ή bisexual, αλλά και το ποσοστό του πληθυσμού που δηλώνει μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
NEWSROOM