Σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα στην Κολούμπια για τη συναυλία της Beyonce και του Jay Z

Σχολεία θα κλείσουν νωρίτερα στην Κολούμπια για τη συναυλία της Beyonce και του Jay Z Facebook Twitter
EPA
0

Οι μαθητές έξι σχολείων στη Νότια Καρολίνα θα σχολάσουν νωρίτερα στις 21 Αυγούστου χάρη στη Μπιγιονσέ και τον Jay Z.


Το διάσημο ζευγάρι στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστεί εκείνη την ημέρα στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας και οι αρχές έσπευσαν να εκδώσουν οδηγίες, επειδή αναμένεται να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.


Την ημέρα της συναυλίας τα σχολεία θα λειτουργήσουν για λιγότερες ώρες, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα.

Οι αρχές ανησυχούν πως αν τα σχολεία κλείσουν την κανονική ώρα, τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές, θα ακινητοποιηθούν λόγω της αυξημένης κίνησης προς τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Η βασίλισσα της ποπ και r&b, Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της ράπερ και δισκογραφικός παραγωγός, Jay Z στο πλαίσιο της περιοδείας τους "On the Run II" θα δώσουν συναυλία στο στάδιο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, Williams-Brice Stadium, 80.000 θέσεων.

Γονείς και μαθητές ενημερώθηκαν μέσω email για την αλλαγή του ωραρίου.

Εν τω μεταξύ, στην πολιτεία Μινεσότα των η 8η Αυγούστου, ημέρα της συναυλίας του ζευγαριού στη Μινεάπολη ανακηρύχθηκε επίσημα ημέρα "Beyoncé και Jay-Z" με απόφαση του κυβερνήτη Μαρκ Ντέιτον.

«Μέσα από τη ζωή και τη μουσική τους, οι Beyonce και Jay-Z ενέπνευσαν τους κατοίκους της Μινεσότα και τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο κυβερνήτης Μαρκ Ντέιτον στην απόφασή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Διεθνή / Τι θα γίνει με τα Στενά του Ορμούζ: Σήμερα η ψηφοφορία του ΟΗΕ λίγο πριν λήξει το τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν

Τι προβλέπει το σχέδιο απόφασης που έχει υποβάλει το Μπαχρέιν με στόχο την προστασία της εμπορικής ναυσιπλοΐας μέσα και γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM