«Σας παρακαλώ μην τον αγοράσετε»: Το συγκινητικό μήνυμα ενός 10χρονου για ένα λούτρινο πάντα σε μεγάλο πολυκατάστημα

«Σας παρακαλώ μην τον αγοράσετε»: Το συγκινητικό μήνυμα ενός 10χρονου για ένα λούτρινο πάντα σε μεγάλο πολυκατάστημα Facebook Twitter
2

Το μήνυμα που έγραψε ο 10χρονος Leon Ashworth από το Λίβερπουλ σε κουτί που είχε μέσα ένα λούτρινο πάντα προκάλεσε τόση συγκίνηση στους υπαλλήλους του πολυκαταστήματος που το είδαν, ώστε βάλθηκαν να κάνουν τα πάντα για να τον βρουν και να κάνουν την επιθυμία του πραγματικότητα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Leon ζήτησε από την μητέρα του να του αγοράσει το πάντα, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε λέγοντάς του πως δεν έχει αρκετά χρήματα γι' αυτό. Τότε ο ίδιος έψαξε και βρήκε ένα άδειο κουτί, έβαλε μέσα το παιχνίδι και στο εξωτερικό έγραψε το εξής μήνυμα: «Η μαμά μου δεν είχε αρκετά λεφτά για να μου αγοράσει το πάντα και θα μου το πάρει στις 15 Ιουνίου, οπότε σας παρακαλώ μην τον αγοράσετε γιατί αυτό θα με κάνει πολύ λυπημένο και θα κλαίω. Σας ευχαριστώ πολύ, ο υποψήφιος μελλοντικός ιδιοκτήτης του». 

«Σας παρακαλώ μην τον αγοράσετε»: Το συγκινητικό μήνυμα ενός 10χρονου για ένα λούτρινο πάντα σε μεγάλο πολυκατάστημα Facebook Twitter

Ο David Bateman που εργάζεται στο πολυκατάστημα της εταιρίας Asda, όπου βρέθηκε το λούτρινο παιχνίδι, αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από το κουτί στον λογαριασμό του στο Facebook ζητώντας την βοήθεια των φίλων του να εντοπίσουν το παιδί που είχε γράψει το μήνυμα. «Βρείτε το νέο σπίτι του πάντα, ένα μικρό αγόρι ήθελε πραγματικά αυτό το αρκουδάκι και το άφησε στον διάδρομο με τα παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα αλλά δεν τον έχουμε δει από τότε. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τους βρούμε, κοινοποιώντας την φωτογραφία», έγραψε στην ανάρτησή του. 

Το συμβάν αποφάσισε να κοινοποιήσει επίσης μια τοπική εφημερίδα ενώ το πολυκατάστημα έκανε καθημερινά ανακοινώσεις στα μεγάφωνα σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσει σε περίπτωση που επισκεπτόταν ξανά το σημείο. Τελικά, με τη βοήθεια όλων, ο μικρός Leon εντοπίστηκε και το λούτρινο πάντα κατέληξε στα χέρια του νόμιμου ιδιοκτήτη του.

Η μητέρα του αποκάλυψε πως γενικά αυτή υπήρξε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλη την οικογένεια αφού τον Ιανουάριο γέννησε πρόωρα ένα αγοράκι, το οποίο πέθανε στις τέσσερις ημέρες, κάτι που έχει επηρεάσει ψυχολογικά όλη την οικογένεια. «Καθώς βγαίναμε έξω από το μαγαζί, ο Leon γύρισε και μου είπε, "Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου". Σήμαινε τόσα πολλά για εκείνον. Είναι καταπληκτικό πως τέτοιες μικρές χειρονομίες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά και ο Leon είναι τόσο ευτυχισμένος», δήλωσε η μητέρα του, Debbie. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ