Αν η γνώριμη εικόνα του Άγιου Βασίλη ήθελε πλούσια άσπρη γενειάδα, φέτος έρχεται να συμπληρωθεί με ένα ακόμα αξεσουάρ στο πρόσωπό του - μία μάσκα που προστατεύει από τον κορωνοϊό.

 

Πίσω από την πρωτότυπη αυτή ιδέα βρίσκεται η Clas Ohlson. Πρόκειται για μία σουηδική εταιρεία αλυσίδας καταστημάτων, που προσφέρει προϊόντα και λύσεις για το σπίτι.

 

Η Clas Ohlson συνεργάστηκε με τη διαφημιστική εταιρεία King, στη Στοκχόλμη, όπου δημιούργησαν μία μοναδική μάσκα προσώπου, κατάλληλη για τα Χριστούγεννα. Τη Breard Mask. Πρόκειται για μία γενειάδα με ενσωματωμένη μάσκα που προστατεύει από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο Άγιος Βασίλης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γενειάδα όσες φορές θέλει, αντικαθιστώντας ωστόσο κάθε φορά τη μάσκα που βρίσκεται κάτω από τη γενειάδα.

 

 

 

«Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, αλλά και να δείξουμε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατάσταση που βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο τρόπος μας για να δείξουμε ότι ορισμένα πράγματα μπορούν να είναι όπως συνήθως, ακόμα κι αν άλλα δεν είναι», δήλωσε ο διευθυντής της διαφημιστικής εταιρείας King, Jesper Stein.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr