Ρώτησαν τον Maluma για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κατάρ, έφυγε από τη συνέντευξη

Ο Maluma φεύγει από συνέντευξη Facebook Twitter
0

Οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ είναι στο επίκεντρο από τη στιγμή που η χώρα ανέλαβε το Μουντιάλ 2022, αλλά όταν ο Maluma ρωτήθηκε για αυτό, αποχώρησε από τη συνέντευξη. 

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής είπε σε δημοσιογράφο της ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης ότι ήταν αγενής, αφού του έκανε επανειλημμένες ερωτήσεις για το θέμα. 

«Η Shakira και η Dua Lipa αρνήθηκαν να πάρουν μέρος λόγω του κακού ιστορικού του Κατάρ με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πολλοί σκέφτονται, εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτή τη χώρα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. 

«Ναι, αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να επιλύσω. Ήρθα εδώ απλά για να απολαύσω τη ζωή, το ποδόσφαιρο, τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Δεν είναι κάτι με το οποίο πρέπει να εμπλακώ, είμαι εδώ απολαμβάνοντας τη μουσική μου και το παιχνίδι του ποδοσφαίρου», του απάντησε ο Maluma. 

«Μπορείς να καταλάβεις αυτούς που λένε ότι με την παρουσία σου εδώ βοηθάς στο ξέπλυμα...», επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Καταλαβαίνω, πρέπει να απαντήσω αυτή την ερώτηση;», αντέδρασε ο τραγουδιστής. 

Στη συνέχεια, σηκώθηκε και αποχώρησε από τη συνέντευξη, λέγοντας στον δημοσιογράφο «Είσαι αγενής;» και εκείνος του επεσήμανε ότι απλά τον ρωτούσε αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι. 

Ο Κολομβιανός τραγουδά τον ύμνο του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, το «Tukoh Taka», μαζί με τις Nicki Minaj και Myriam Fares.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ