Προκλητική σύζυγος τρομοκράτη του Ισλαμικού Κράτους καταδικάστηκε για προσβολή επειδή δεν σηκώθηκε στο δικαστήριο

Προκλητική σύζυγος τρομοκράτη του Ισλαμικού Κράτους καταδικάστηκε για προσβολή επειδή δεν σηκώθηκε στο δικαστήριο Facebook Twitter
1

Η σύζυγος ενός τρομοκράτη στο Σίδνεϊ, η οποία αρνήθηκε να σηκωθεί στο δικαστήριο, ισχυριζόμενη ότι λογοδοτεί μόνο στον Αλλάχ και μόνο γι' αυτόν σηκώνεται και κρίθηκε ένοχη για ασεβή συμπεριφορά.

Η Moutia Elzahed παρέμεινε προκλητική και καθισμένη με τα χέρια σταυρωμένα την ώρα που η δικαστής Carolyn Huntsman ανακοίνωνε την απόφαση ορόσημο.

Η 50χρονη, παντρεμένη με τον εξτρεμιστή Hamdi Alqudsi, κρίθηκε ένοχη  επειδή επέδειξε ασεβή συμπεριφορά εννέα φορές στο δικαστήριο.

Η Elzahed, η οποία δεν έχει παρελθόν με καταδίκες, δήλωσε ότι μόνο για τον Αλλάχ σηκώνεται αλλά η δικαστής την Παρασκευή έκρινε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ενεργούσε ακολουθώντας την θρησκευτική πίστη ή ότι οι διδασκαλίες του Ισλάμ υποδεικνύουν μια τέτοια συμπεριφορά.

Η 50χρονη δήλωσε στη Daily Mail Australia ότι «δεν έκανε τίποτα λάθος» και αισθάνθηκε «πολύ χαρούμενη για τα πάντα».

Κάθε αδίκημα επιφέρει μέγιστη φυλάκιση 14 ημερών και / ή πρόστιμο 1.100 δολαρίων.

Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και έξω από το δικαστήριο του Downing Center του Σίδνεϊ την Παρασκευή, καθώς η Elzahed έκανε το χαιρετισμό του Ισλαμικού Κράτους την ώρα που έβγαινε από την αίθουσα ενώ μια φίλη της αποκάλεσε κάλεσε τους «κατσαρίδες» του δημοσιογράφων.

Η υπόθεση θα επιστρέψει στο δικαστήριο στις 15 Ιουνίου.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υιοθέτησαν εξάχρονη με νανισμό και διαπίστωσαν ότι είναι ενήλικη- Η πρωτοφανής ιστορία που έγινε ντοκιμαντέρ

Διεθνή / Natalia Grace: Η γυναίκα με νανισμό που κατηγορήθηκε ότι παρίστανε το παιδί απαντά για πρώτη φορά

Η πρωτοφανής ιστορία της έγινε ντοκιμαντέρ - Η δικαστική διαμάχη με την "οικογένειά" της, η αλήθεια περί ψυχοπάθειας και η απόφαση να δώσει στη δημοσιότητα τη δική της εκδοχή
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ