Προκλητική σύζυγος τρομοκράτη του Ισλαμικού Κράτους καταδικάστηκε για προσβολή επειδή δεν σηκώθηκε στο δικαστήριο

Προκλητική σύζυγος τρομοκράτη του Ισλαμικού Κράτους καταδικάστηκε για προσβολή επειδή δεν σηκώθηκε στο δικαστήριο Facebook Twitter
1

Η σύζυγος ενός τρομοκράτη στο Σίδνεϊ, η οποία αρνήθηκε να σηκωθεί στο δικαστήριο, ισχυριζόμενη ότι λογοδοτεί μόνο στον Αλλάχ και μόνο γι' αυτόν σηκώνεται και κρίθηκε ένοχη για ασεβή συμπεριφορά.

Η Moutia Elzahed παρέμεινε προκλητική και καθισμένη με τα χέρια σταυρωμένα την ώρα που η δικαστής Carolyn Huntsman ανακοίνωνε την απόφαση ορόσημο.

Η 50χρονη, παντρεμένη με τον εξτρεμιστή Hamdi Alqudsi, κρίθηκε ένοχη  επειδή επέδειξε ασεβή συμπεριφορά εννέα φορές στο δικαστήριο.

Η Elzahed, η οποία δεν έχει παρελθόν με καταδίκες, δήλωσε ότι μόνο για τον Αλλάχ σηκώνεται αλλά η δικαστής την Παρασκευή έκρινε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ενεργούσε ακολουθώντας την θρησκευτική πίστη ή ότι οι διδασκαλίες του Ισλάμ υποδεικνύουν μια τέτοια συμπεριφορά.

Η 50χρονη δήλωσε στη Daily Mail Australia ότι «δεν έκανε τίποτα λάθος» και αισθάνθηκε «πολύ χαρούμενη για τα πάντα».

Κάθε αδίκημα επιφέρει μέγιστη φυλάκιση 14 ημερών και / ή πρόστιμο 1.100 δολαρίων.

Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και έξω από το δικαστήριο του Downing Center του Σίδνεϊ την Παρασκευή, καθώς η Elzahed έκανε το χαιρετισμό του Ισλαμικού Κράτους την ώρα που έβγαινε από την αίθουσα ενώ μια φίλη της αποκάλεσε κάλεσε τους «κατσαρίδες» του δημοσιογράφων.

Η υπόθεση θα επιστρέψει στο δικαστήριο στις 15 Ιουνίου.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια