Πούτιν: “Οι Pussy Riot θα βγουν αλλά δεν τις λυπάμαι”

Πούτιν: “Οι Pussy Riot θα βγουν αλλά δεν τις λυπάμαι” Facebook Twitter
1

 

 Την απελευθέρωση των δύο φυλακισμένων μελών των Pussy Riot βάσει του νέου νόμου περί αμνηστίας προανήγγειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας παράλληλα “επαίσχυντη” τη διαμαρτυρία τους εναντίον του. θα απελευθερωθούν βάσει του νόμου περί αμνηστίας, αλλά χαρακτήρισε παράλληλα επαίσχυντη την “πανκ προσευχή” τους εναντίον του σε εκκλησία.

«Δεν λυπήθηκα που αυτά (τα μέλη των Pussy Riot) κατέληξαν πίσω από τα κάγκελα» , σημείωσε ο Πούτιν. «Λυπήθηκα που επιδόθηκαν σε μια τόσο επαίσχυντη συμπεριφορά, η οποία ήταν κατά την άποψή μου προσβλητική για την αξιοπρέπεια των γυναικών».

«Ξεπέρασαν όλα τα όρια», κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος που ανέφερε επίσης ότι ο νόμος περί αμνηστίας δεν έγινε για τις Pussy Riot και τα 30 μέλη της Greenpeace που κρατούνται στη Ρωσία.«Αυτή δεν συνδέεται ούτε με την Greenpeace, ούτε με αυτό το συγκρότημα», δήλωσε ο Πούτιν.


Η 24χρονη Ναντέζντα Τολοκονίκοβα και η 25χρονη Μαρία Αλιόχινα εκτίουν ποινή φυλάκισης δύο ετών και κανονικά πρόκειται να αποφυλακιστούν το Μάρτιο ενώ τα μέλη της Greenpeace  συνελήφθησαν στη διάρκεια διαμαρτυρίας εναντίον της εξόρυξης πετρελαίου στην Αρκτική. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια