ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ποτάμι πάγου ρέει σε πόλη της Ιταλίας – Μετά από ισχυρή χαλαζόπτωση

Ποτάμι πάγου ρέει σε πόλη της Ιταλίας – Μετά από ισχυρή χαλαζόπτωση Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Αντιμέτωπη με ακραίες καιρικές συνθήκες η Ιταλία, καθώς, προ ημερών, κατεγράφη ισχυρή χαλαζόπτωση στα βόρεια της χώρας, με τα πλάνα να δείχνουν την πορεία ενός παγωμένου χειμάρρου στους δρόμους. 

Μικρά στρώματα πάγου σχηματίστηκαν στην επιφάνεια των ταχέως κινούμενων υδάτων, που κατέκλυσαν μέρος της περιοχής Σερέγκνο

«Μοιάζει με ποτάμι που ρέει» ακούγεται να λέει ένα άτομο, σε πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο δρόμος είναι άδειος, με εξαίρεση έναν άνδρα ο οποίος φαίνεται να επιχειρεί να απομακρύνει τα νερά από ισόγειο κτιρίου.

«Βλέπω τον ιδιοκτήτη του καταστήματος παπουτσιών μπροστά μου και το νερό μπαίνει μέσα στο κατάστημα» σημείωσε το άτομο που τραβά τα πλάνα. 

Η ίδια περιοχή είχε πληγεί από έντονο καύσωνα, ο οποίος επηρέασε σχεδόν το σύνολο της χώρας με υψηλές θερμοκρασίες. Στη Σικελία, χαρακτηριστικά, τα θερμόμετρα έδειξαν 44 βαθμούς Κελσίου. 

Με πληροφορίες από Sky News

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM