Πως λένε “πέσε μωρή καραμουτζού το μπερντέ” στα Ουρντού?

Πως λένε “πέσε μωρή καραμουτζού το μπερντέ” στα Ουρντού? Facebook Twitter
0

Επίλεκτη ομάδα τραβεστί προσέλαβε η κυβέρνηση του Πακιστάν για να εισπράξει τους φόρους από φοροφυγάδες. Η ομάδα αυτή αποτελούμενη από τρείς τραβεστί πηγαίνει σε επιχειρήσεις και σπίτια φοροφυγάδων στο Καράτσι με σκοπό να τους κράξει και να τους γελοιοποιήσει, ώστε να αναγκαστούν να πληρώσουν. Κάθε μέρα ο Riffee, ο Sana και ο Kohan παραλαμβάνουν από την εφορία τη μαύρη λίστα και αρχίζει η επιχείρηση “κράξιμο”. Η ομάδα είναι αποτελεσματική αφού όπως δηλώνει στο CNN ο Sajid Hussein Bhatti, υπεύθυνος για τη συλλογή των φόρων και συντονιστής της ομάδας η εμφάνιση τους προκαλεί τεράστια αμηχανία στον κόσμο. δήλωσε χαρακτηριστικά “ότι η εμφάνιση τους προκαλεί τεράστια αμηχανία στον κόσμο.”. Το ωραίο είναι ότι έχουμε αρκετές ομοιότητες με το Πακισταν, στον οικονομικό τομέα. Και εκεί έχει πατήσει το πόδι του το ΔΝΤ ενώ η φοροδιαφυγή είναι τόσο μεγάλη που μόνο το 1% του πληθυσμού πληρώνει φόρο εισοδήματος.





0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί στους δρόμους για να σταματήσουν το έργο επέκτασης του αεροδρομίου

Διεθνή / Βαρκελώνη: Εκατοντάδες Καταλανοί κατά του μαζικού τουρισμού σε νέα διαδήλωση

Υποστήριξαν ότι η Βαρκελώνη είναι «ο πιο κορεσμένος τουριστικός προορισμός στον κόσμο» και η επέκταση του αεροδρομίου El Prat θα μπορούσε να καταδικάσει το μέλλον της Καταλονίας
LIFO NEWSROOM
Ο Έρικ Τραμπ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Διεθνή / Μετά τον Ντόναλντ, ο Έρικ Τραμπ: «Δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Ο 41χρονος μέχρι σήμερα έχει κρατηθεί μακριά από την ενεργό πολιτική, ωστόσο δηλώνει πως αν αποφάσιζε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, «θα ήταν μια εύκολη επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Γάμος Μπέζος-Σάντσεζ: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο με τις ερμηνείες των Lady Gaga και Έλτον Τζον

Διεθνή / Τζεφ Μπέζος: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο - Θα τραγουδήσουν Lady Gaga και Έλτον Τζον

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης στο μικρό νησί Σαν Τζόρτζιο, απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, υπό τους ήχους του Ματέο Μποτσέλι, γιου του διάσημου τενόρου Αντρέα Μποτσέλι
LIFO NEWSROOM