Το Pornhub προσφέρει το «Premium Lovers», μία ειδική συνδρομή, που απευθύνεται σε ζευγάρια και σκοπό έχει να ενισχύσει την οικειότητα μεταξύ τους.

 

Η καραντίνα έφερε στο προσκήνιο αρκετά ζητήματα: υπήρχαν αυτά τα ζευγάρια που χάρηκαν τον χρόνο και εκμεταλλεύτηκαν την οικειότητα μεταξύ τους.

 

Υπήρχαν και τα υπόλοιπα ζευγάρια, που αναγκάστηκαν να δουν την πραγματικότητα. Δηλαδή τα άλυτα ζητήματα στη σχέση τους.

 

Το Pornhub φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά με μια νέα συνδρομή, την κάρτα μέλους που φέρει το όνομα «Premium Lovers» και δίνει την ευκαιρία στα ζευγάρια να μοιραστούν τα πάθη τους.

 

Η συνδρομή Premium Lovers περιλαμβάνει την έκδοση Pornhub Premium, ώστε το ζευγάρι αγκαλιασμένο να μπορεί να απολαύσει μαζί βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο.

 

Διαθέτει επίσης μια νέα «λίστα αναπαραγωγής» που επιτρέπει σε άλλους να μοιράζονται βίντεο, ώστε να υπάρξει περισσότερη καινοτομία στη σχέση και να κατανοήσουν οι σύντροφοι καλύτερα ο ένας τις προτιμήσεις του άλλου.

 

Η συνδρομή αυτή ξεκίνησε μετά από έρευνα, που έγινε στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων, η οποία αναφέρει ότι το 64% των χρηστών premium ήθελαν να κατανοήσουν καλύτερα τα ενδιαφέροντα των συντρόφων τους.

 

Το 68% συμφώνησε επίσης ότι αν γνωρίζει τις φαντασιώσεις των συντρόφων του, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της σχέσης τους.

 

Σύμφωνα με το Pornhub, ξεχωριστές μελέτες έδειξαν ακόμα, ότι τα ζευγάρια έχουν πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή όταν παρακολουθούν μαζί βίντεο με ακατάλληλο περιεχόμενο.

 

«Τα ζευγάρια που παίζουν μαζί, μένουν μαζί», κατέληξε ο Αντιπρόεδρος Corey Price.

 

Η συνδρομή θα είναι δωρεάν για επτά ημέρες ενώ μετά διαμορφώνεται στα 14,99 δολ. τον μήνα ή 142,99 δολ.  ετησίως για δύο λογαριασμούς.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr