Πόλεμος στο Ισραήλ: Επικοινωνία Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν- Μαχμούντ Αμπάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Επικοινωνία Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με τον Μαχμούντ Αμπάς Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, είχε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για να ενημερωθεί σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στο Ισραήλ. 

«Αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές για τον παλαιστινιακό λαό που έχει προδοθεί από τη Χαμάς, είπα στον πρόεδρο Αμπάς στο τηλέφωνο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σχετικά με την επικοινωνία της για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

«Μετέφερα σε αυτόν και στις οικογένειες εκείνων που έχασαν αθώες ζωές τα θερμά μου συλλυπητήρια» συμπλήρωσε, τονίζοντας παράλληλα ότι κατέστησε σαφές ότι «στις νόμιμες προσπάθειές του να πολεμήσει τους τρομοκράτες της Χαμάς, το Ισραήλ πρέπει να επιδιώξει να προστατεύσει τις ζωές των αμάχων και να σεβαστεί το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο».

Τέλος, η πρόεδρος της Επιτροπής, επισήμανε ότι «η ΕΕ συνεργάζεται με εταίρους για να καλύψει τις ανθρωπιστικές ανάγκες των ευάλωτων Παλαιστινίων».


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM