Συγκλονιστικές εικόνες στον σιδηροδρομικό σταθμό του Χάρκοβο - Άμαχοι προσπαθούν να διαφύγουν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εικόνες συνωστισμού στον σιδηροδρομικό σταθμό του Χάρκοβο - Άμαχοι προσπαθούν αν διαφύγουν Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Με τον πόλεμο να συνεχίζεται στην Ουκρανία και εν μέσω προσπαθειών για δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων εκκένωσης αμάχων από τα μέτωπα, συγκλονίζει εικόνα από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Χάρκοβο.

Όπως αποτυπώνεται εκατοντάδες πολίτες έχουν σπεύσει στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης με σκοπό να μπορέσουν να διαφύγουν από το Χάρκοβο που είναι εμπόλεμη ζώνη εδώ και πολλές πλέον μέρες. 

Το Sky News επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα φωτογραφίας που δείχνει εκατοντάδες ανθρώπους στον σιδηροδρομικό σταθμό Kharkiv-Pasazhyrskyi την Κυριακή. Ο ρωσικός στρατός ανέφερε ότι έχει ανοίξει ανθρωπιστικό διάδρομο για την εκκένωση αμάχων από το Χάρκοβο με κατεύθυνση το Μπέλγκοροντ της Ρωσίας. 

Στο μεταξύ, χθεσινό βίντεο της Telegraph αποτυπώνει επίσης εικόνες ανθρώπων να συρρέουν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς για να διαφύγουν από τις εμπόλεμες ζώνες. Όπως αναφέρεται, το βίντεο προέρχεται από τη Ζαπορίζια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Γαβουνέλη: «Πώς η Ελλάδα θα αποκρούσει μια επίθεση φιλίας από την Τουρκία χωρίς να γίνει το κακό παιδί;»

Οπτική Γωνία / Πώς η Ελλάδα θα αποκρούσει μια επίθεση φιλίας από την Τουρκία χωρίς να γίνει το κακό παιδί

Μιλά στη LiFO η καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και γενική διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ Μαρία Γαβουνέλη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ