Το πλέξιμο δεν είναι μόνο για γιαγιάδες: άντρες πλέκουν και το απολαμβάνουν

0

Είναι μία από τις πιο δημιουργικές ασχολίες, όμως, για τους άντρες αποτελεί ταμπού: το πλέξιμο, ως χόμπι, είναι ταυτισμένο απολύτως και αυστηρώς με τη γυναικεία φύση και έτσι πολύ δύσκολα -έως ποτέ- θα εντοπίσετε κάποιον άντρα να περνά δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του με τις βελόνες του πλεξίματος στο χέρι. 

Γι' αυτό και ο Lakegan Harris δημιούργησε το «Κλαμπ Ανδρικού Πλεξίματος», κατ΄ αρχάς για να σπάσει το στερεότυπο και κατά δεύτερον για να δώσει θάρρος σε όλους τους άντρες που πλέκουν να μην ντρέπονται να το κάνουν δημοσίως, κρύβοντας βελόνες και μαλλιά μέσα σε τσάντες και μυστικά συρτάρια. 

Σε μικρό χρονικό διάστημα ο Harris κατάφερε να φτιάξει ένα γκρουπ 12 αντρών που όλο και μεγαλώνει. Συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα σε καφέ του Σαν Φρανσίσκο και πλέκουν δημοσίως όλοι μαζί, ενώ πρόσφατες έρευνες δικαιώνουν τη δραστηριότητά τους. Γιατί το πλέξιμο θεωρείται έξοχη μέθοδος αντιμετώπισης των χρόνιων πόνων, αυτοσυγκέντρωσης πειθαρχίας και αυτοματικών κινήσεων που τελικά παράγουν ένα όμορφο και χρηστικό αποτέλεσμα. 

Μια καλή, δύο ανάποδη, λοιπόν... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Διεθνή / Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και με τη χρήση 400.000 κυβικών μέτρων πάγου και χιονιού, το Harbin Ice-Snow World έχει δημιουργήσει ένα μεγαλειώδες «παγωμένο παραμύθι από πάγο και χιόνι» σε πρωτοφανή κλίμακα
THE LIFO TEAM
Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM